puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Club Brugge x Lierse SK zondag 3 augustus 2014 om 18u00

Vrijdag 1 augustus, 2014

Club Brugge x Lierse SK
Afgelopen weekend werd de Jupiler Pro Liga weer op gang gefloten. Veel was er voor aanvang te doen over het gebrek aan paraatheid van de meeste clubs - en dan nog met name de toppers. Club Brugge leek daar in de praktijk echter weinig last van te hebben. En ook Lierse - dat vorig seizoen gedurig worstelde met de degradatie - sloot de eerste speeldag winnend af. Zo komt het dat zondag in het Brugse Jan Breydel stadion een topper tussen de nummers 4 en 5 van het jonge klassement op de affiche staat.

Eenzaam is de Spits

Dat Club Brugge in zijn openingsmatch tegen Waasland Beveren nog niet zijn beste niveau haalde, daarover is het gros van de commentatoren het wel eens. Maar de Wase Wolven vormen voor elke club een lastige verplaatsing, zeker op de eerste speeldag van een nieuwe competitie; en hoop gaat leven bij zij die ook na mindere prestaties de buit binnen halen: zij zouden wel eens het geluk van de kampioen kunnen hebben.

Daarom was het lang niet allemaal kommer en kwel voor Blauwzwart in de Waaslandse velden. Het effect Preudhomme tekent zich langzaam maar zeker ten goede af in het spel van de Bruggelingen - nog iets waar de meeste commentatoren het over eens zijn; en in de tweede helft bleek het antwoord op de vraag naar meer creativiteit op het middenveld zich wel eens aan te dienen als ene Victor Vasquez. Bij (korte) wijlen liet Club zo zelfs wervelend voetbal zien en bovenal: de vooraf zo betwijfelde Castillo gaf present met een goal en een verdienstelijke partij. Zo'n efficiënt begin kan voor onschatbare waarde zijn voor de eenzame spits.

Voldoende Wattage?

Of de Pallieters van Castillo wakker liggen, is nog maar de vraag. Met nieuwkomer Keita bleken zij tijdens hun openingspartij tegen een stug maar inspiratieloos Oostende wel eens een van de seizoensrevelaties in de rangen te hebben. De Guinese spits scoorde twee keer in luttele minuten en start zo alvast in poolpositie in de topschuttersstand. Het moet ook op het Lisp als een verrassing zijn onthaald. Daar bereidde Menzo zich immers voor op een knokpartij voor het behoud. Misschien werkt deze openingszege dus wel bevrijdend voor de Lierenaars.

3-1

Maar of dat zondag voldoende zal zijn, valt te betwijfelen. Club zal zijn fitheid immers graag voor het eerst aan eigen publiek willen tonen. Gesteld dat die Brugse spionkop hun team onder stoom brengt, dan zijn de kansen voor Lierse niet te best. Club Brugge-Lierse: 3-1.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Club Brugge x Lierse SK :

  Club Brugge Gelijkspel Lierse SK
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 1.25 4.8 10
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 1.25 6 10.5
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.23 6 12
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.25 5.5 8.5
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 1.24 5.6 10.5
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 1.25 6 10.5

Club Brugge x Lierse SK zal Plaats : Jan Breydelstadion. Sint-Andries, 8200, Brugge, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Website Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook