puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Club Brugge x Sporting Lokeren Play Off vrijdag 28 maart 2014 om 20u30

Dinsdag 25 maart, 2014

Club Brugge x Sporting Lokeren
Pronostiek Club Brugge x Sporting Lokeren Play Off Jupiler Pro League 28 maart 2014.

FC Brugge

FC Brugge is bijna koploper van het Belgische voetbal. Op dit moment staat de voetbalclub op de 2e plaats en is het verschil met de nummer 1 slechts 2 punten! Wanneer de wedstrijd gewonnen wordt op 28 maart 2014, dan kan FC Brugge zomaar de koppositie innemen. Daarom belooft het een waar spektakel te worden, waarin het allermooiste vuurwerk zal worden getoond door FC Brugge. Afgelopen weekend heeft de voetbalclub ook een belangrijke wedstrijd met 2-0 gewonnen. Er is geen enkele wedstrijd verloren van de afgelopen 5 wedstrijden. Er is slechts 1 keer gelijk gespeeld en de overige wedstrijden zijn door FC Brugge gewonnen. De club zit daardoor in een prima flow en zal dat graag willen vasthouden.

Lokeren

Lokeren staat op dit moment op nummer 5 in de competitie. Maar het is een absolute topper, want in 3 jaar tijd heeft de ploeg al tweemaal de Beker van België op zijn naam geschreven. Daarmee is het een fantastische voetbalploeg, die niet onder het gras gemoffeld mag worden door FC Brugge. Er zijn 3 wedstrijden gewonnen van de laatste 5 wedstrijden die er gespeeld zijn. Er is slechts 1 wedstrijd verloren. De ploeg zal er alles aan doen om dat scenario te voorkomen. Statistisch gezien heeft FC Brugge echter wel een voorsprong. Want er is namelijk 8 keer gewonnen door FC Brugge in de laatste 10 ontmoetingen die er plaats vonden tussen de 2 voetbalploegen. Dus van vuurwerk zal er zeker sprake zijn op 28 maart 2014. Elke voetballiefhebber zal op het puntje van zijn of haar stoel zitten en de wedstrijd met spanning gadeslaan.

Voorspelling

Als er goed naar de statistieken gekeken wordt, dan lijkt FC Brugge de gedoodverfde winnaar op 28 maart 2014. Toch mag een ploeg als Lokeren zeker niet onderschat worden. Zo is er de afgelopen 3 seizoenen 2 keer de Beker van België gewonnen door deze voetbalclub. Een prestatie die natuurlijk bewonderenswaardig is. Dat zegt iets over de scherpte van Lokeren. Het is een absolute topclub die het de laatste jaren uitstekend doet in de nationale competitie van België. De kansen voor FC Brugge zijn daarmee zeker niet verkeken, maar er moet wel serieus rekening gehouden worden met een tegenstander als Lokeren. Deze zal zich niet snel de kaas van het brood laten eten door een ploeg als FC Brugge.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Club Brugge en Sporting Lokeren :

 
Club Brugge
Gelijkspel
Sporting Lokeren
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.70
3.75

4.60

Unibet >> Wedden op Unibet
1.60
3.75
5.25
bWin >> Wedden op bwin
1.60
3.60
5.00
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
1.65
3.65
4.90
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.70
3.75

4.60

Club Brugge x Sporting Lokeren zal Plaats : Jan Breydelstadion. Sint-Andries, 8200, Brugge, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook