puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds FC Séville x Benfica finale Europa League woensdag 14 mei 2014 om 20u45

Maandag 5 mei, 2014

FC Séville x Benfica
Op 14 mei 2014 vindt de finale in de Europa League plaats tussen FC Séville en Benfica. FC Séville verloor weliswaar de wedstrijd tegen Valencia met 3-1, maar het was toch voldoende om door te gaan naar de finale. Benfica daarentegen wist Juventus op 0-0 te houden in de laatst gespeelde wedstrijd. Dat betekent dat FC Séville en Benfica tegenover elkaar staan in de finale van de Europa League. Benfica stond vorig jaar ook al in de finale van de Europa League, maar verloor toen van Chelsea met 2-1. De voetbalploeg zal dat niet nog een keer willen laten gebeuren, daarom zal de ploeg er alles aan doen om de finale van de Europa League nu wel te winnen.

FC Séville

FC Séville heeft ongelofelijk veel geluk gehad door in de finale te staan van de Europa League. Hoewel ze de vorige wedstrijd met 2-0 wisten te winnen, leek het er in de laatste wedstrijd op dat ze de finaleplaats alsnog uit hun hoofd konden zetten. De ploeg keek namelijk aan tegen een afstand van 3-0 Niets was echter minder waar toen er in de blessuretijd alsnog 3-1 werd gemaakt. Voor de ploeg was dit doelpunt voldoende om alsnog een plek in de finale van de Europa League te veroveren. Daarmee heeft de ploeg ongelofelijk veel mazzel gehad. De grote vraag is natuurlijk of ze de verwachtingen waar kunnen maken. Aan de wilskracht zal het zeker niet liggen, want deze is voldoende aanwezig. Of de ploeg is opgewassen tegen Benfica valt echter te betwijfelen.

Benfica

Benfica doet net als vorig jaar uitstekende zaken in de Europa League. Toen het ging in de finale mis. Dat is een ervaring die liever uitgewist zal wensen te worden, daarom is het belangrijk dat Benfica de overwinning weet binnen te slepen op 14 mei 2014 in Turijn. De eerste wedstrijd tegen Juventus werd met 2-1 gewonnen, terwijl de tweede wedstrijd op 0-0 uit kwam. Dat was voldoende voor Benfica om opnieuw in de finale van de Europa League te staan. Er is zeker een kans aanwezig dat Benfica de finale weet te winnen tegen FC Séville. Toch mag een ploeg als FC Séville zeker niet onderschat worden. Tenslotte heeft ook deze voetbalploeg de finale weten te bereiken. Spannend zal het dus zeker worden!

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen FC Séville en Benfica :

 
Séville
Gelijkspel
Benfica
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes
3.10
3.25
2.30
BetFirst >> Wedden op betFirst
3.30
3.30
2.25
Unibet >> Wedden op Unibet
3.15
3.30
2.25
bWin >> Wedden op bwin
3.20
3.20
2.25
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
3.15
3.30
2.26
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
3.30
3.30
2.25

FC Séville x Benfica zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Europa League zowel van de gespeelde wedstrijden als van die die nog moeten plaatsvinden.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Download Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook