puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Galatasaray x Chelsea Champions League 16 februari 2014 om 20u45

Dinsdag 25 februari, 2014

Galatasaray x Chelsea
Op woensdag 26 februari kruisen Galatasaray en Chelsea in Istanbul om 20.45 uur voor de eerste keer de degens in hun tweeluik in de achtste finales van de Champions League. De return in Londen volgt drie weken later. Chelsea bereikte, zoals verwacht, de knock-outfase van de Champions League door eerste te worden in een poule met Schalke 04, FC Basel en Steaua Boekarest. Chelsea verloor weliswaar twee keer van FC Basel, dat uiteindelijk derde in de poule werd, maar had aan de twaalf punten, die in de andere vier wedstrijden vergaard werden, uiteindelijk genoeg om als poulewinnaar te overwinteren in de Champions League. Dat Galatasaray tot de laatste zestien wist door te dringen, was een stuk verrassender. Ondanks twee ruime nederlagen tegen grootmacht Real Madrid werd knap de tweede plaats in de poule opgeëist vóór de Italiaanse kampioen Juventus en de Deense underdog FC Kopenhagen. De strijd om de tweede plaats kreeg een heroïsch karakter, nadat op dinsdagavond 10 december de wedstrijd tussen Galatasaray en Juventus, waarin Juventus aan een gelijkspel genoeg had om tweede te worden, na een half uur werd gestaakt vanwege hevige sneeuwval. De definitieve staking van de wedstrijd had tot gevolg dat het resterende uur de volgende dag al in de middag moest worden afgewerkt, in verband met de loting voor de knock-outfase, die de dag daarop alweer zou plaatsvinden. Galatasaray won de wedstrijd uiteindelijk met 1-0 door een late goal van Wesley Sneijder.

Galatasaray

Galatasaray is voor deze ontmoeting de underdog. Daar waar Chelsea de laatste jaren een vaste waarde is in de knock-outfase van de Champions League is dat voor Galatasaray verre van vanzelfsprekend. Na een zeer matige seizoensstart in de Turkse competitie, die trainer Fatih Terim uiteindelijk de kop kostte, zijn de resultaten de laatste weken een stuk beter, maar of Galatasaray ook Chelsea kan verrassen, is maar zeer de vraag.

Chelsea

Ondanks een wat wisselvallige seizoensstart, na de terugkeer van succescoach José Mourinho, doet Chelsea weer nadrukkelijk mee om het kampioenschap in eigen land. Op basis van de ervaring, die Chelsea de laatste jaren heeft opgedaan in de knock-outfase van de Champions League, is de verwachting dat het niet al te veel moeite zal kosten om Galatasaray opzij te schuiven.

Prognose

Zoals gezegd is Chelsea de favoriet voor deze dubbele ontmoeting in de achtste finales van de Champions League. Pikant is dat Didier Drogba, die bij Chelsea uitgroeide tot een wereldster en in 2012 met die club de Champions League won, nu de kleuren van Galatasaray verdedigt en dus zal proberen zijn oude coach Mourinho beentje te lichten. Datzelfde geldt voor Wesley Sneijder, die in 2010 onder Mourinho met Internazionale alles won wat er te winnen viel. Hoe goed de band ook is, die Drogba en Sneijder met Mourinho hebben, deze sentimenten zullen echt opzij moeten worden gezet om daadwerkelijk een kans te maken tegen Chelsea.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Galatasaray en Chelsea :

 
Galatasaray
Gelijkspel
Chelsea
BetFirst >> Wedden op betFirst
4.00
3.45
1.95
Unibet >> Wedden op Unibet
4.00
3.45
2.00
bWin >> Wedden op bwin
3.90
3.40
1.91
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
4.00
3.45
1.95

Galatasaray x Chelsea zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Download betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook