puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds KAA Gent x KV Mechelen zondag 3 augustus 2014 om 20u00

Vrijdag 1 augustus, 2014

KAA Gent x KV Mechelen
Aankomend weekeinde staat alweer de tweede competitieronde van de Belgische Jupiler Pro League op het programma. De competitie is afgelopen weekeinde weer van start gegaan en vanaf nu kunnen we dus weer een seizoen lang genieten van het voetbal op de Belgische velden. Wie zal er dit jaar met de titel vandoor gaan en welke ploegen plaatsen zich voor Europees voetbal? Welke twee ploegen eindigen onderaan en gaan strijden tegen degradatie? In de tweede wedstrijdronde speelt KAA Gent voor eigen publiek tegen KV Mechelen. Zal een van beide ploegen de wedstrijd weten te winnen of eindigt het in een gelijkspel? Een voorbeschouwing.

KAA Gent

KAA Gent speelde afgelopen twee jaar teleurstellend voetbal en vooral de resultaten waren erg teleurstellend voor zowel fans als spelers. Nadat men sinds 2005 ononderbroken bij de top zes van het klassement wist te eindigen eindigde men afgelopen seizoen op respectievelijk de twaalfde en de zevende plaats. Dit is voor zowel de fans als het bestuur onacceptabel en daarom moet het dit jaar beter. Vorig jaar wist men ook in play-off II geen potten te breken; men eindigde op de tweede plaats in de poule waardoor men uitgeschakeld was in de strijd om Europees voetbal. Dit jaar wil men alles van de afgelopen twee jaar vergeten en opnieuw bij de top zes eindigen zoals men gewend was te doen. Dan zal KAA Gent echter wel beter voor de dag moeten komen als tijdens de eerste competitiewedstrijd waarin men met een bloedeloze 0-0 gelijk speelde tegen Cercle Brugge.

KV Mechelen

KV Mechelen eindigde na de terugkeer in de bovenste afdeling van het Belgische voetbal steevast in de top tien van het klassement. Vorig jaar eindigde men echter op een teleurstellende dertiende plaats en ook in play-off II wist men geen indruk te maken. Men is dus uit op revanche en heeft als doelstelling om dit jaar weer wel bij de top tien te eindigen. Vorige wee begon men in ieder geval al goed aan het seizoen door voor eigen publiek op een overtuigende wijze Genk met 3-1 te verslaan. Kan men deze goede vorm doortrekken tegen KAA Gent?

Voorspelling

Beide ploegen zullen erg aan elkaar gewaagd zijn. KV Mechelen heeft na de overwinning van vorige week meer vertrouwen, maar Gent speelt voor eigen publiek. We voorspellen dat deze wedstrijd zal eindigen in een gelijkspel

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen KAA Gent x KV Mechelen :

  Gent Gelijkspel Mechelen
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 1.66 3.4 4.2
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 1.75 3.9 4.3
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.65 4 4.9
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.72 3.6 4.1
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 1.67 3.75 4.7
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 1.75 3.9 4.3

KAA Gent x KV Mechelen zal Plaats : Ghelamco Arena. Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000, Gent, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook