puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds KAA Gent x Lokeren 16 februari 2014 om 14u30

Vrijdag 14 februari, 2014

KAA Gent x Lokeren
KAA Gent krijgt komende zondag met Lokeren een rechtstreekse concurrent voor plaatsing voor Play-Off 1, de kampioenspoule in de Belgische Jupiler Pro League, op bezoek. En niet alleen dat, het is ook nog eens een Oost-Vlaamse derby. Nummer 7 KAA Gent begint in de Ghelanco Arena vol zelfvertrouwen aan het duel tegen de twee plaatsen hoger geklasseerde opponent uit Oost-Vlaanderen.

KAA Gent heeft het vizier naar boven gericht

KAA heeft na een mislukte hervatting van de competitie in 2014 (thuisnederlaag in januari tegen Kortrijk) de weg omhoog weten te vinden. De laatste drie competitieduels leverden twee zeges en een gelijkspel op. Het heeft de Buffalo's vooralsnog naar een 7e plaats gebracht. De ploeg van trainer Mircea Radnic klopt – met nog vijf duels op het programma – op de deur van de kampioenspoule. Een overwinning op Lokeren is daarbij van groot belang. De huidige nummer 5 op de ranglijst ligt AA Gent goed. De laatste 2 thuisduels leverden evenzovele zeges op, terwijl de laatste drie uitduels in een gelijkspel eindigden.

Lokeren toont de laatste weken een goede vorm

Lokeren toont zich de laatste jaren als een stabiele subtopper. Waar de ploeg van trainer Peter Maes vorig seizoen verdienstelijk als 6e eindigden, staan de Tricolores thans zelfs een plaats hoger. Lokeren heeft ook de goede vorm te pakken. Van de laatste 5 duels won Lokeren er 3, alleen van de onaantastbare leider Standard Luik werd in eigen stadion met miniem verschil (0-1) verloren. Lokeren is ook in het bekertoernooi succesvol. De ploeg plaatste zich ten koste van Oostende voor de bekerfinale en staat daarmee op de drempel van een Europees avontuur. Lokeren komt zondag op bezoek in Gent met de gemakkelijk scorende Hamdi Harbaoui, die met 14 doelpunten momenteel de tweede plaats op de topscorerslijst inneemt.

KAA Gent heeft een uitstekende balans tegen Lokeren

KAA Gent heeft dit seizoen als doelstelling om de Play-Off 1 te halen. De thuisploeg neemt daarom met niets minder dan een overwinning genoegen. KAA Gent geldt op basis van de eerdere resultaten ook als favoriet. Van de laatste 27 onderlinge ontmoetingen won KAA Gent er 12 en speelde het 11 maal gelijk. Slechts 4 keer trok Lokeren aan het langste eind. De vooruitzichten voor komende zondag zijn voor Lokeren niet bepaald hoopgevend. Al meer dan tien jaar wist Lokeren geen overwinning of gelijkspel bij KAA Gent weg te kapen. De laatste (thuis) overwinning van Lokeren dateert van september 2010.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen KAA Gent en Lokeren :

 
KAA Gent
Gelijkspel
Lokeren
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.25
3.30
3.10
Unibet >> Wedden op Unibet
2.30
3.50
2.80
bWin >> Wedden op bwin
2.20
3.20
3.00
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.25
3.30
3.16
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.25
3.30
3.10

KAA Gent x Lokeren zal Plaats : Ghelamco Arena. Ottergemsesteenweg Zuid 808, 9000, Gent, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Golden Palace - Legaal wedden op sport in België

Golden Palace : bookmaker fiche en ons advies
Golden Palace - Logo Licentie België KSC Golden Palace Golden Palace werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Golden Palace Website Golden Palace

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook