puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds KRC Genk x Cercle Brugge zaterdag 2 augustus 2014 om 20u00

Donderdag 31 juli, 2014

KRC Genk x Cercle Brugge
Het seizoen is net van start gegaan en KRC Genk zorgt al voor de eerste grote koppen. Ze hebben trainer Ferrera nu al ontslagen. Na één wedstrijd!

KRC Genk

Racing Genk beleefde de laatste jaren onder Mario Been een geweldige periode. Mooi voetbal in combinatie met succes maakte Genk en vele andere supporters blij. Maar, zoals dat met ieder sprookje het geval is, er kwam een eind aan de toverkunsten van Been. Begin 2014 mocht hij vertrekken en werd Ferrera de nieuwe leider. En dan nu dat nieuws dat de hele hemel doet verbleken. Na amper een wedstrijd mag ook Emilio Ferrera vertrekken. Welk effect zal dat op de spelersgroep hebben? Zal deze maatregel ertoe leiden dat ze meer erken en beter presteren?

Cercle Brugge

Cercle wordt altijd al beschouwd als het kleinere broertje van Club. Zoals Everton dat bij Liverpool en Espanyol bij Barcelona heeft. Tot op heden heeft Cercle zich netjes in die rol gevoegd en was het steeds een goede middenmoter die zijn best deed. Zal dat ook in deze competitie zou zijn? Of is men het beu, net als Man City, en gooit men het juk van zich af? Weet Cercle van al die onrust bij Racing te profiteren?

Nieuw

Racing Genk heeft twee nieuwe spelers aangetrokken. De Georgiër Tornike Okriashrili en Hervé Kage. Zijn zij de motor die het haperende spel van Genk weer op gang brengt? Zullen zij de blijdschap in de harten van de fans terug kunnen brengen?

Als buitenstaander moet je een afweging maken. Gaat Cercle er met de buit vandoor omdat ze optimaal weten te profiteren van al die onrust en onzekerheid binnen het elftal van Genk? Of maakt het ontslag van de trainer en met nieuwe de versterking Genk zo sterk dat ze alles aan kunnen en vanaf nu met een indrukwekkende reeks overwinningen voor de dag komen?

Drie op twee

Genk staat nog met lege handen en Cercle met een schamel punt. Die club die de wedstrijd verliest zakt af naar de onderste regionen. Blijf je daar te lang hangen dan wordt het steeds moeilijker om naar het middenveld terug te keren. Het is dus er op of eronder. Kan RC Genk zijn thuisvoordeel optimaal benutten dan staat men op drie uit twee en is nog niets gebeurd. Lukt dat niet, dan is het wachten op de volgende bliksemschicht die Genk doet oplichten.

KRC Genk x Cercle Brugge zal Plaats : Cristal Arena. Stadionplein 4, 3600, Genk, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Website Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook