puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds KRC Genk x Standard Luik Play Off 1 zondag 13 april 2014 om 18u00

Vrijdag 11 april, 2014

KRC Genk x Standard Luik
De Belgische competitie is in zijn laatste en spannendste fase terecht gekomen, namelijk in de Play Offs. Nu spelen de eerste zes van de ranglijst een aparte competitie tegen elkaar. Op de eerste plaats natuurlijk om het kampioenschap. Verder zijn er plekken voor de Europese competities te vergeven. De Play Offs zijn gestart en hebben al de eerste echt schokkende uitslag laten zien.

Standard

Standard Luik is al jaren de Waalse tegenpool van Anderlecht. Het is een kwestie van stuivertje wisselen. Standard is nu weer sterk en wil kampioen worden. Sinds 2009 wachten de fans op een nieuw kampioenschap. De uitglijder tegen Zulte Waregem komt voor Standard dan ook op een ongelukkig moment. Met name Brugge is gebrand om de koppositie over te nemen, want ook Club wacht al jaren op een nieuwe titel.

Racing Genk

Met Mario Been als trainer blies Racing Genk een sterke partij mee in de Belgische competitie. Daar kwam dit jaar van de een op andere dag een eind aan. Genk wist een hele tijd niet of nauwelijks te winnen, maar handhaafde zich desondanks rond de 6e plek, die recht geeft op de Play Offs. Been moest desondanks vertrekken, maar er veranderde niet veel. Genk bleef sukkelen. Het gelijke spel tegen Lokeren biedt in die zin ook geen echt vertrouwen.

Kampioen

Wil Standard kampioen worden dan zal men alles moeten winnen. Te beginnen met de uitwedstrijd tegen RC Genk. Daarnaast kan men alleen hopen dat Zulte Waregem tegen Club Brugge weer zal winnen. Dat geeft even wat lucht.
Winnen bij Racing Genk is dit seizoen minder lastig dan in de voorbije jaren. Verleden jaar kwamen ze uit op een gelijk spel (1-1), maar toen was Racing een stuk sterker.

Prognose

Het is voetbal dus kan het altijd alle kanten uit. Feiten zijn echter wel degelijk van belang. Hoe gaat Standard met het verlies bij Waregem om? Wat wil Genk? Zijn ze al blij als ze niet verliezen voor eigen publiek of gaan ze voor meer? Feit is dat ze niet echt makkelijk scoren, waardoor de druk op hun achterhoede steeds groot is waardoor er uiteindelijk tegendoelpunten vallen.

Gezien het verloop van deze competitie en de over het algemeen constante vorm van Standard, plus het gegeven dat ze een veel beter elftal hebben, mag je gerust aannemen dat Standard Luik met de drie punten naar huis zal gaan.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Racing Genk en Standard Luik :

 
Genk
Gelijkspel
Standard
BetFirst >> Wedden op betFirst
3.30
3.50

2.20

Unibet >> Wedden op Unibet
3.10
3.50
2.25
bWin >> Wedden op bwin
3.00
3.50
2.10
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
3.05
3.35
2.20
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
3.30
3.50

2.20

KRC Genk x Standard Luik zal Plaats : Cristal Arena. Stadionplein 4, 3600, Genk, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook