puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds KV Kortrijk x RC Genk zondag 16 maart 2014 om 18u00

Donderdag 13 maart, 2014

KV Kortrijk x RC Genk
De Belgische Jupiler Pro League loopt bijna op zijn einde. Althans de regulieren competitie dan, want het toetje staat ons nog te wachten. Binnenkort beginnen namelijk de spannende play-off wedstrijden alweer. Zo ver is het nu echter nog niet, want eerst staan er nog enkele competitiewedstrijden op het programma. In de laatste speelronde neemt Kortrijk het op tegen RC Genk. Kan Kortrijk het publiek voor de laatste keer in de reguliere competitie verrassen of zullen de spelers met het hoofd al bij de nacompetitie zitten aangezien er op de ranglijst toch niets meer te winnen of te verliezen valt voor Kortrijk? Een voorbeschouwing.

Kortrijk

Kortrijk maakt eigenlijk een prima seizoen door. De ploeg staat op de achtste plaats en daar zal, ongeacht het resultaat van de laatste speelronde, geen verandering meer in komen. Enerzijds zal men balen omdat men graag play-off I had willen halen en daar ook enige tijd wel degelijk zicht op had. Aan de andere kant zal men zich zo goed mogelijk voor willen bereiden op play-off II. Gebaseerd op de ranglijst is Kortrijk daarin namelijk een van de beste ploegen en er valt toch een Europa League ticket te winnen, als is dat een hele lange weg. De vraag is of de spelers van Kortrijk al bezig zijn met de nacompetitie of dat de focus op deze wedstrijd ligt en men het publiek nog een keer goed wil verwennen. Het antwoord geef wellicht ook direct antwoord op de vraag of men hier gaat winnen.

Racing Genk

Voor Racing Genk zijn de belangen groot tijdens deze wedstrijd. Voorafgaand aan de laatste speelronde staat men op de zesde plaats, die recht geeft op deelname aan play-off I, met evenveel punten als nummer zeven Gent. Men zal dus moeten winnen, wil men zeker zijn een plaatse bij de eerste zes en het liefst met zoveel mogelijk doelpunten verschil. In tegenstelling tot de elf van Kortrijk, zullen de mannen van Racing Genk zich enkel en alleen met deze wedstrijd bezig houden en koste wat het kost willen winnen. Of ze met deze hoge druk om kunnen gaan, zullen we aankomend weekend gaan zien.

Voorspelling

We verwachten eigenlijk een vrij gemakkelijke overwinning voor Racing Genk. De ploeg is de laatste weken weer gaan winnen en speelt voor de belangrijke zesde plaats, terwijl Kortrijk eigenlijk nergens meer voor speelt.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen KV Kortrijk enRC Genk :

 
Kortrijk
Gelijkspel
Genk
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.60
3.10

2.75

Unibet >> Wedden op Unibet
2.60
3.45
2.50
bWin >> Wedden op bwin
2.60
3.30
2.40
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.58
3.25
2.60
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.60
3.10

2.75

KV Kortrijk x RC Genk zal Plaats : Guldensporenstadion. Moorseelsestraat 111B, 8500, Kortrijk, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook