puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds KV Mechelen x Charleroi zondag 16 maart 2014 om 18u00

Vrijdag 14 maart, 2014

KV Mechelen x Charleroi
Er is nog slechts een speelronde te gaan in de reguliere competitie van de Belgische Jupiler Pro League. Enkele clubs strijden nog om een plaatsje hoger of lager op de ranglijst, maar de meeste ploegen zijn zich al voor aan het bereiden op de nacompetitie. In het ruim opgezette play-off systeem van de Eerste Klasse staat het de komende weken bol van de spanning en sensatie. Wie wordt er kampioen en wie gaat er degraderen? Voor deze play-off wedstrijden moet natuurlijk wel eerst nog 'even' de laatste competitiewedstrijd gespeeld worden. KV Mechelen neemt het daarin op tegen Charleroi.

KV Mechelen

Mechelen speelt haar laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie. De ploeg zal dan ook graag het fanatieke thuispubliek willen bedanken voor de steun afgelopen seizoen door middel van een overwinning. Bovendien kan men daar ook nog eens enkele plaatsen mee stijgen op de ranglijst. Dat heeft echter weinig concreet resultaat. Men is immers al geplaatst voor play-off II. Toch staat een tiende plaats in de eindrangschikking natuurlijk beter dan een veertiende plaats. KV Mechelen zal dan ook graag willen winnen van Charleroi. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Uit de laatste zes wedstrijden wist men slechts vijf punten te behalen.

Charleroi

Ook Charleroi is min of meer uitgespeeld in de regulieren competitie. DE ploeg bevindt zich op alle gebieden in exact hetzelfde schuitje als KV Mechelen. Het is dan ook niet verwonderlijk dan beide ploegen tot nu toe evenveel punten heb behaald in de competitie. Ook Charleroi is reeds geplaatst voor play-off II en ook deze ploeg kan nog enkele plaatsen stijgen of zakken op de ranglijst. Gelukkig heeft dat geen gevolgen voor de play-off wedstrijden. Charleroi lijkt overigens nog slechter in vorm dan de tegenstander van aankomende speelronde; uit de laatste zes wedstrijden werden slechts drie punten behaald. Opvallend is dan weer wel dat de enige overwinning in deze reeks werd behaald in de wedstrijd tegen titel kandidaat Zulte Waregem, dat met 3-2 werd verslagen.

Voorspelling

Omdat beide ploegen vrij kunnen voetballen, kan de wedstrijd eigenlijk vrijwel alle kanten op gaan. Het is daarom ook moeilijk om een winnaar te voorspellen. We gaan er echter vanuit dat KV Mechelen meer inzet zal hebben omdat het thuis speelt. we voorspellen dan ook een kleine overwinning voor de thuisploeg.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen KV Mechelen en Charleroi :

 
Mechelen
Gelijkspel
Charleroi
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.80
3.50

4.30

Unibet >> Wedden op Unibet
1.70
3.50
5.00
bWin >> Wedden op bwin
1.70
3.50
4.50
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
1.72
3.55
4.60
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.80
3.50

4.30

KV Mechelen x Charleroi zal Plaats : Argosstadion Achter de Kazerne. Ziekebeemdenstraat, 2800, Mechelen, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Golden Palace - Legaal wedden op sport in België

Golden Palace : bookmaker fiche en ons advies
Golden Palace - Logo Licentie België KSC Golden Palace Golden Palace werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Golden Palace Website Golden Palace

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook