puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds KV Mechelen x Kortrijk Play Off 2 zaterdag 19 april 2014 om 20u00

Donderdag 17 april, 2014

KV Mechelen x KV Kortrijk
Hoewel de schijnwerpers in de Jupiler Pro League vooral gericht zijn op play-off I, waar gestreden wordt om het kampioenschap, zijn ook in play-off II de belangen groot. Er kan namelijk een Europa League ticket gewonnen worden en dat is voor veel ploegen een hoofdprijs. In poule B gaan Kortrijk en Charleroi samen aan de leiding met zeven behaalde punten, achtervolgd door KV Mechelen dat tot nog toe drie punten heeft verzameld. Zaterdag 19 april nemen KV Mechelen en Kortrijk het tegen elkaar op. Kan Kortrijk de genadeklap uitdelen en Mechelen definitief uitschakelen of weet KV Mechelen zich juist terug te vechten in de strijd om de groepswinst? Een voorbeschouwing.

KV Mechelen

Succesvol verloopt play-off II tot nog toe niet voor KV Mechelen. De ploeg is echter al lang blij dat men play-off III en de daarbij behorende nacompetitie of rechtstreekse degradatie weet te ontlopen en ziet deze play-off wedstrijden alleen maar als toetjes. Dat kan tegelijkertijd ontzettend gevaarlijk zijn voor de tegenstander omdat Mechelen zonder druk speelt. Op deze manier wist men de uitwedstrijd van Cercle Brugge al te winnen. Bovendien zal de ploeg het hondstrouwe publiek ook willen bedanken voor afgelopen seizoen en daarom juist de thuiswedstrijden gebruiken om er vol in te gaan. Of dat ook daadwerkelijk genoeg is om Kortrijk te verslaan, is natuurlijk niet zeker, maar ze zullen de punten in ieder geval niet cadeau geven.

Kortrijk

Kortrijk eindigde achtste in de reguliere competitie en wil zich via play-off II en de barrage wedstrijden dolgraag plaatsen voor de Europa League. Dan zal men zich echter in eerste instantie moeten focussen op groepswinst. Na drie gespeelde wedstrijden staat men welliswaar bovenaan, maar Charleroi heeft net zoveel punten verzameld. Men zal dus moeten blijven winnen om bovenaan te blijven staan en elk foutje kan door de concurrentie worden afgestraft. Kortrijk zal dan ook met maar een doel naar Mechelen afreizen: de drie punten mee terug naar huis nemen. Gezien de huidige vorm van Kortrijk zal men overigens met het nodige zelfvertrouwen aan de wedstrijd beginnen en proberen het spel te maken.

Voorspelling

Hoewel de rol van Mechelen uitgespeeld lijkt in play-off II, zal de ploeg wat aan het publiek willen laten zien. Toch schatten we Kortrijk hoger in. Bovendien speelt Kortrijk nog ergens om en zal de wil om te winnen dus groter zijn. We voorspellen een overwinning voor Kortrijk.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen KV Mechelen en KV Kortrijk :

 
Mechelen
Gelijkspel
Kortrijk
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.35
3.20

3.00

Unibet >> Wedden op Unibet
2.30
3.40
2.90
bWin >> Wedden op bwin
2.25
3.40
2.75
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.30
3.35
2.90
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.35
3.20

3.00

KV Mechelen x KV Kortrijk zal Plaats : Argosstadion Achter de Kazerne. Ziekebeemdenstraat, 2800, Mechelen, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook