puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds KV Oostende x KAA Gent Play Off 2 zaterdag 26 april 2014 om 20u00

Donderdag 24 april, 2014

KV Oostende x KAA Gent
Niet alleen in play-off I van de Belgische competitie bereikt de spanning komende weken het hoogtepunt. Ook in play-off II wordt er door acht ploegen bikkelhard gestreden. De inzet is een plaats in de barrage, waarmee men een Europa League ticket kan winnen. Zover is het echter nog niet; eerst worden de groepswedstrijden nog gespeeld. In groep A speelt koploper Oostende voor eigen publiek tegen Gent, dat in de play-off II tot dusver teleurstellend presteert. Kan Oostende definitief afrekenen met Gent en een stap zetten richting de groepswinst? Een voorbeschouwing.

KV Oostende

Oostende presteert dit seizoen opvallend goed in de Jupiler Pro League. De vorig jaar gepromoveerde ploeg, bleef tegen ieders verwachting in ver weg van de degradatiestreep en kwam zelfs nog in de buurt van de top zes. Uiteindelijk eindigde Oostende op een keurige negende plaats en mocht men in play-off II voor een Europa League ticket gaan strijden. Dat men daarvoor wellicht het meest gemotiveerd is van alle deelnemende ploegen, is de meeste mensen inmiddels wel opgevallen. Na drie wedstrijden staat de ploeg fier aan kop in groep A met zeven gewonnen punten. Wanneer Oostende deze wedstrijd tegen Gent opnieuw weet te winnen, komt de winst van groep wel heel dicht bij voor de ploeg. Voor eigen publiek kan Oostende bovendien altijd net even wat extra.

Gent

Het misslopen van play-off I lijkt dit seizoen de doodsteek te zijn geweest voor KAA Gent. De ploeg streed tot op de laatste speelronde om de zesde plaats, maar moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen in Racing Genk, dat op de zesde plaats eindigde. Vanaf dat moment lijkt de motivatie weg te zijn bij de voetballers van Gent. Men maakt in play-off II een slappe en uitgebluste indruk en lijkt zich al te hebben neergelegd bij het mislopen van Europees voetbal. Bovendien werd de coach recent ontslagen. Of dit een positieve of negatieve invloed op de ploeg heeft zullen we snel gaan zien.

Voorspelling

Voor eigen publiek is Oostende dit seizoen al meerdere malen tot grootse dingen in staat geweest. Bovendien lijkt het de ploeg in vorm van dit moment. We denken dan ook dat Oostende deze wedstrijd meer kans maakt dan het dolende KAA Gent. We voorspellen een ruime overwinning voor Oostende.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen KV Oostende en KAA Gent :

 
Oostende
Gelijkspel
Gent
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.85
3.10

2.50

Unibet >> Wedden op Unibet
2.65
3.45
2.45
bWin >> Wedden op bwin
2.75
3.10
2.40
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.84
3.25
2.38
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.85
3.10

2.50

KV Oostende x KAA Gent zal Plaats : Albert Park. Leopold Van Tyghemlaan 62, 8400, Oostende, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook