puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds KV Oostende x KV Kortrijk zaterdag 8 maart 2014 om 20u00

Vrijdag 7 maart, 2014

KV Oostende x KV Kortrijk
Hoewel er door de weeks interland voetbal wordt gespeeld, staan er komend weekeinde gewoon weer competitiewedstrijden op het programma. In de Belgische Jupiler Pro League wordt een vol programma afgewerkt. Bovenaan de ranglijst is de strijd ongekend spannend en ook onderin wordt er voor elk punt gestreden. KV Oostende neemt het zaterdag 8 maart op tegen Kortrijk. Weet Oostende deze wedstrijd naar zich toe te trekken of zal Kortrijk er met de broodnodige punten vandoor gaan? Een voorbeschouwing.

KV Oostende

KV Oostende wist vorig jaar kampioen te worden in de Tweede Klasse en speelt daardoor dit seizoen voor het eerst sinds tien jaar weer in de bovenste afdeling van het Belgische voetbal. De ploeg presteert erg goed dit seizoen. Na 28 gespeelde wedstrijden heeft men maar liefst 33 punten behaald, waarmee het een keurige negende plaats bezet. Het gat naar de rode streep toe is inmiddels opgelopen tot maar liefst negen punten, maar men zal toch bij de les moeten blijven. Omhoog toe lijkt er weinig eer meer te behalen en daarom zal de ploeg zich vooral richten op het behouden van deze plaats en het publiek verwennen. Dat zal dan natuurlijk in thuiswedstrijden moeten gebeuren en de wedstrijd tegen Kortrijk is er zo een. Die ploeg staat een plaatsje hoger met slechts vier punten meer en er valt dus wel degelijk winst te behalen tijdens deze wedstrijd. Bovendien heeft Oostende wat goed te maken na de blamage tegen hekkensluiter Bergen. In de vorige speelronde verloor men daar namelijk van met maar liefst 3-0.

Kortrijk

Kortrijk wil koste wat het kost deelnemen aan play-off I, maar dat lijkt steeds moeilijker te worden. Met het einde van de competitie in zicht heeft men een achterstand van vier punten op zowel Genk als Gent. Er mogen dus geen punten meer verloren worden door de ploeg en beide concurrenten dienen punten te verliezen. Het begint echter bij jezelf en dus zal het elftal van Kortrijk alles geven om in Oostende de drie punten binnen te slepen. Dat zal natuurlijk niet vanzelf gaan en wanneer er verloren wordt, moet men nog naar onderen gaan kijken ook; Oostende heeft namelijk slechts vier punten achterstand.

Voorspelling

De wedstrijd zal ontaarden in een spannende en gelijk opgaande strijd. Omdat Kortrijk echter meer voetballende kwaliteiten heeft, voorspellen we dat zij ondanks het thuisvoordeel van Oostende zullen winnen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen KV Oostende en KV Kortrijk :

 
KV Oostende
Gelijkspel
Kortrijk
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.50
3.30

2.70

Unibet >> Wedden op Unibet
2.30
3.40
2.90
bWin >> Wedden op bwin
2.40
3.30
2.60
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.50
3.30

2.70

KV Oostende x KV Kortrijk zal Plaats : Albert Park. Leopold Van Tyghemlaan 62, 8400, Oostende, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook