puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds OH Leuven x Bergen Play Off 3 zaterdag 12 april 2014 om 20u00

Vrijdag 11 april, 2014

OH Leuven x Bergen
In de Belgische Jupiler Pro League zijn de play-off wedstrijden ondertussen volop aan de gang en zijn we al toe aan de derde speelronde in deze fase. Niet alleen bovenin, waar zes ploegen in play-off I om het kampioenschap strijden is het spannend. De onderste twee ploegen van de reguliere ranglijst, Leuven en Bergen, strijden namelijk in een best-of-five serie in play-off III om directe degradatie. De verliezer degradeert direct naar de Tweede Klasse, terwijl winnaar een herkansing krijgt in de nacompetitie. Er zijn inmiddels al twee wedstrijden gespeeld; de eerste eindigde in het voordeel van Leuven, dat met 2-0 wist te winnen in eigen huis. De tweede wedstrijd eindigde in een gelijkspel doordat Leuven in de slotfase wist te scoren. Zaterdag mag Leuven opnieuw thuis aantreden en kan het een vrijwel definitieve voorsprong nemen.

Leuven

Leuven heeft in de reguliere competitie tot op het laatste moment gestreden om niet bij de onderste twee te eindigen, maar dat bleef helaas zonder resultaat. Men eindigde op de voorlaatste plaats en was daardoor veroordeeld tot play-off III. Daarin liet de ploeg uit de studentenstad tot nu toe zien dat het wil vechten voor wat het waard is en nog lang niet de handdoek geworpen heeft. Dat resulteerde in een prima thuisoverwinning, waardoor men direct een voorsprong nam op Bergen. In de tweede wedstrijd leek het er vervolgens lang op dat Leuven deze voorsprong weer uit handen ging geven, doordat men zeer zwak speelde en met 1-0 achter stond. In de blessuretijd kwam men echter alsnog op gelijke hoogte, waardoor de wereld er plotseling heel anders uit ziet. Als men aankomende speelronde weer thuis weet te winnen, lijkt het erop dat Leuven alsnog directe degradatie gaat ontlopen.

Bergen

Hoewel Bergen een onthutsend slecht seizoen kende, gloorde er afgelopen speelronde even hoop voor een ieder die de club een warm hart toedraagt. Die hoop ging echter in de blessuretijd verloren toen Leuven uit het niets op gelijke hoogte kwam. De vraag is of men deze klap in Bergen nog te boven komt of dat men de handdoek al heeft geworpen.

Voorspelling

We voorspellen dat Leuven deze wedstrijd in eigen huis vrij gemakkelijk gaat winnen en daarmee riant op voorsprong zal komen in play-off III. De gelijkmaker in blessuretijd vorige wedstrijd is volgens ons het beslissende moment in deze play-off en Leuven zal het nu niet meer laten glippen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen OH Leuven en Bergen :

 
Leuven
Gelijkspel
Bergen
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.25
3.25

3.10

Unibet >> Wedden op Unibet
2.25
3.40
3.00
bWin >> Wedden op bwin
2.20
3.20
3.00
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.26
3.30
3.00
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.25
3.25

3.10

OH Leuven x Bergen zal Plaats : Stadion Den Dreef. Avenue Cardinal Mercier, 46, 3000, Leuven, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Golden Palace - Legaal wedden op sport in België

Golden Palace : bookmaker fiche en ons advies
Golden Palace - Logo Licentie België KSC Golden Palace Golden Palace werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Golden Palace Website Golden Palace

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook