puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds OH Leuven x Bergen Play Off 3 zaterdag 29 maart 2014 om 20u00

Woensdag 26 maart, 2014

OH Leuven x Bergen
De play-off wedstrijden gaan beginnen en dat betekent ontzettend veel spannende wedstrijden in de Belgische Jupiler Pro League. Zowel bovenin als onderaan de ranglijst zal de strijd volledig losbarsten. Waar de bovenste ploegen echter strijden om het kampioenschap en vrijwel alle andere play-off wedstrijden gaan spelen om een Europa League ticket, spelen de onderste twee van de reguliere competitie een bloedstollende best of five serie. De verliezer hiervan zal direct degraderen terwijl de winnaar zich via de nacompetitie alsnog veilig kan spelen voor de bovenste divisie. Leuven en Bergen zullen het in deze serie tegen elkaar op gaan nemen. Welk van deze ploegen weet tijdens de eerste wedstrijd die in Leuven gespeeld zal worden de eerste klap uit te delen? Een voorbeschouwing.

Leuven

Leuven is al drie jaar op rij actief in de bovenste afdeling van het betaalde voetbal in België. Vorig jaar wist men zelfs een historisch goed resultaat te behalen en plaatste de ploeg zich bijna voor Europees voetbal. Na een tiende plaats in de reguliere competitie werd men in poule B van play-off II namelijk eerste. In de finale tegen de winnaar van poule A verloor men echter kansloos. Hoewel de ploeg dit jaar vol goede moed begon met als doel om in de top tien te eindigen, zag het er al snel naar uit de club uit de studentenstad tegen degradatie zou moeten gaan vechten. Uiteindelijk werden er uit dertig wedstrijden slechts 27 punten behaald, waardoor de ploeg op de voorlaatste plaats eindigde en met Bergen zal moeten gaan uitvechten wie er rechtstreeks degradeert en wie er nog een kans krijgt via de nacompetitie. Zeker omdat deze eerste wedstrijd thuis is, zal men perse willen winnen om zo de eerste klap uit te delen. Deze is immers een daalder waard.

Bergen

Vanaf het begin van het seizoen zag het er al naar uit dat Bergen bij de laatste twee zou eindigen. De ploeg behaalde uit 30 wedstrijden slechts 22 punten, waardoor het zelfs op de eerstvolgende concurrent(Leuven) een achterstand had van vijf punten. De ploeg zal alles op alles moeten zetten om in te bovenste klasse te blijven en zal dan ook alles in de strijd gooien om een goed resultaat te behalen.

Voorspelling

We voorspellen een kleine overwinning voor Leuven, vooral dankzij het thuisvoordeel dat de ploeg in deze eerste wedstrijd heeft.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen OH Leuven en Bergen :

 
OH Leuven
Gelijkspel
Bergen
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.20
3.30

3.20

Unibet >> Wedden op Unibet
2.05
3.40
3.40
bWin >> Wedden op bwin
2.10
3.20
3.20
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.12
3.30
3.25
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.20
3.30

3.20

OH Leuven x Bergen zal Plaats : Stadion Den Dreef. Avenue Cardinal Mercier, 46, 3000, Leuven, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook