puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds OH Leuven x KV Mechelen 8 februari 2014 om 20:00

Dinsdag 4 februari, 2014

OH Leuven x KV Mechelen
Zaterdag 8 februari neemt OH Leuven het in eigen huis op tegen KV Mechelen. Deze wedstrijd is ontzettend belangrijk in de strijd om degradatie. Beide ploegen staan namelijk net boven de rode streep en deze wedstrijd kan dus wel degelijk gezien worden als een 'zespuntenwedstrijd' Weet OV Leuven te profiteren van het thuisvoordeel of zal Mechelen er met de punten vandoor gaan? Een voorbeschouwing.

OH Leuven

Nadat OH Leuven in 2010 kampioen werd in de Tweede Klasse, wist het zich twee jaar op rij te handhaven in de hoogste divisie van het Belgische voetbal. Ook dit jaar is het weer het belangrijkste doel om degradatie te voorkomen. Er staan overigens nog vele ploegen in de gevarenzone, waardoor een overwinning er zomaar voor kan zorgen dat een ploeg meerdere plaatsen stijgt. De spelers van OH Leuven zullen daarvan doordrongen zijn, zeker als ze daarmee een directe concurrent ook nog eens een gevoelige tik uit kunnen delen. Overigens is Leuven in goede doen. De ploeg is met name in eigen huis erg sterk. Zo werden de laatste twee thuiswedstrijden van respectievelijk Zulte Waregem en Cercle Brugge gewonnen, twee ploegen die normaal gesproken toch hoger ingeschat mogen worden dan de ploeg uit de studentenstad. Thuis waant de ploeg zich echter voorlopig niet te kloppen en men zal dan ook met de nodige dosis zelfvertrouwen toeleven naar de kraker tegen KV Mechelen.

KV Mechelen

Voorafgaand aan deze wedstrijd heeft KV Mechelen vier punten voorsprong op Leuven. Het is voor de ploeg dus erg belangrijk dat er minimaal gelijk gespeeld wordt, zodat Leuven niet te dichtbij zal komen. Wanneer men namelijk verliest komt de rode streep wel heel erg dichtbij en dat wil men natuurlijk koste wat koste voorkomen. KV Mechelen zal overigens zonder al te veel angst afreizen naar Leuven; van de laatste vijf competitiewedstrijden werden er maar liefst drie gewonnen. Onder andere Kortrijk en Anderlecht werden verslagen. Overigens presteert de ploeg in uitwedstrijden niet altijd even sterk dit seizoen en worden de punten vooral in thuiswedstrijden behaald. Toch zal de ploeg niet naar Leuven komen om alleen maar tegen te houden, maar zal men wel degelijk proberen aan te vallen.

Voorspelling

Deze wedstrijd is erg lastig te voorspellen omdat de ploegen onderling niet heel veel verschillen qua kwaliteit. Omdat Leuven echter moet winnen en bovendien thuis sterk speelt, voorspellen we een overwinning voor OH Leuven.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen OH Leuven en KV Mechelen :

 
Leuven
Gelijkspel
Mechelen
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.60
3.25
2.65
Unibet >> Wedden op Unibet
2.50
3.30
2.65
bWin >> Wedden op bwin
2.30
3.25
2.80
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.40
3.25
2.95
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.25
3.25
3.10

OH Leuven x KV Mechelen zal Plaats : Stadion Den Dreef. Avenue Cardinal Mercier, 46, 3000, Leuven, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook