puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Paris St Germain x Bayer 04 Leverkussen Champions League 12 maart 2014 om 20u45

Dinsdag 11 maart, 2014

Paris St Germain x Bayer 04 Leverkussen
Ook de Champions League gaat deze week weer verder. De returns van de achtste finales staan deze week op het programma en hoewel er al behoorlijk wat wedstrijden in een vroeg stadium beslist lijken, kunnen er natuurlijk altijd nog verrassingen komen. PSG neemt het in eigen huis op tegen Bayern Leverkussen. De wedstrijd lijkt in eerste instantie op een verplichting omdat de ploeg uit Frankrijk de uitwedstrijd al met 0-4 wist te winnen. Wil de ploeg uit Parijs er voor het thuispubliek desondanks toch een wedstrijd van maken of zal Bayern Leverkussen kans krijgen op eerherstel? Een voobeschouwing.

Paris St Germain

De ploeg uit Parijs maakt dit seizoen ontzettend veel indruk. Topscoorder Zlaten Ibrahimovic lijkt in de vorm van zijn leven en scoort de ene na de andere onmogelijk goal, zowel in de competitie als in de Champions League. PSG lijkt op weg naar de titel en wil dit keer ook eindelijk eens ver komen in de Champions League. De kwartfinale lijkt in ieder geval binnen handbereik te liggen, dankzij de 0-4 uitzege bij Leverkussen. PSG laat dit seizoen sowieso erg aantrekkelijk voetbal zien in de Europese wedstrijden. In de poulefase werd men met groot gemak eerste en liet Zlatan al enkele malen zijn klasse zien. Tijdens deze thuiswedstrijd zal de ploeg zich vooral moeten zien op te laden om het thuispubliek te verwennen. Of dat ook daadwerkelijk zal gebeuren, is echter nog maar de vraag.

Bayern Leverkussen

Bayern Leverkussen is in de schaduw van Bayern München en Dortmund bezig aan een fantastisch seizoen. Achter het ongenaakbare Bayern München strijdt het in de competitie volop mee om de tweede plaats en men wist zich ook te plaatsen voor de achtste finales van de Champions League. Na de thuiswedstrijd tegen PSG lijkt de Europese droom voor dit seizoen echter vervlogen. Bayern werd van het kastje naar de muur gestuurd en ging het veld af met een enorm pak slaag: 0-4. Wellicht zal de ploeg in Parijs willen laten zien dat het wel degelijk kan voetballen en dat het in staat is om zich te meten met de Europese (sub)top. Dat zal de enige motivatie zijn voor de Duitsers want plaatsing voor de volgende ronde is bijna onmogelijk.

Voorspelling

We verwachten een saaie wedstrijd waarin PSG uiteindelijk vrij gemakkelijk de overwinning zal behalen. Winst voor Parijs Saint Germain dus!

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Paris St Germain en Bayer 04 Leverkussen :

 
Paris St Germain
Gelijkspel
Bayer 04 Leverkussen
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.40
4.75
8.00
Unibet >> Wedden op Unibet
1.37
5.00
9.00
bWin >> Wedden op bwin
1.35
5.00
7.75
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.40
4.75
8.00

Paris St Germain x Bayer 04 Leverkussen zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Download betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook