puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds RSC Anderlecht x Club Brugge Play off 1 zondag 6 april 2014 om 20u00

Vrijdag 4 april, 2014

RSC Anderlecht x Club Brugge
Op zondag 6 april trappen Anderlecht en Club Brugge om 20.00 uur af in het Constant Vanden Stockstadion voor hun tweede wedstrijd in de play-offs om het kampioenschap in de Belgische Eerste Klasse. Momenteel staat Anderlecht vierde en Club Brugge tweede. Club Brugge won de eerste wedstrijd in Play-Off I thuis met 5-1 van KSC Lokeren, daar waar Anderlecht met 1-0 onderuit ging op bezoek bij Standard Luik. Het onderlinge verschil tussen Anderlecht en Club Brugge is, voorafgaand aan de wedstrijd van komend weekend, zes punten in het voordeel van de ploeg uit Brugge.

Anderlecht

De landskampioen van de afgelopen twee seizoenen, en recordkampioen van België, heeft het dit seizoen alles behalve gemakkelijk in de Belgische Jupiler Pro League. Als 32-voudig kampioen van België is de club vrijwel ieder jaar favoriet nummer één voor de landstitel, maar dit seizoen is de roemruchte club erg wisselvallig. Anderlecht heeft dan ook geen enkele speelronde in de huidige jaargang als koploper afgesloten. De Brusselse ploeg bivakkeerde in de eerste seizoenshelft steevast rond de vijfde plaats in de competitie. Halverwege het seizoen steeg de club naar plek twee en tot afgelopen weekend stond Anderlecht een aantal weken derde. Op die plek werd het reguliere seizoen ook afgesloten. De verre van constante prestaties van <i>Paars-Wit</i> kostten trainer John van den Brom onlangs nog de kop.

Club Brugge

In tegenstelling tot Anderlecht is Club Brugge aan een zeer degelijk en stabiel seizoen bezig. De ploeg heeft eigenlijk het hele seizoen de tweede en derde plaats een beetje afgewisseld en stukje bij beetje werd de achterstand op koploper Standard Luik verkleind. Die club begon het seizoen met negen overwinningen op rij, maar aan het einde van de reguliere competitie bedroeg de voorsprong van Standard op Club Brugge nog maar vier punten. Door de halvering van de in de reguliere competitie behaalde punten, aan de vooravond van Play-Off I, is de achterstand van Club Brugge op Standard nog slechts twee punten.

Prognose

Op basis van de huidige ranglijst is Club Brugge licht favoriet, maar qua naam en faam kan de Brugse club niet tippen aan Anderlecht. Het onderlinge verschil in landskampioenschappen (32 voor Anderlecht om 13 voor Club Brugge) is immens. Beide clubs wonnen tot nu toe dit seizoen één van beide onderlinge ontmoetingen. Op 21 september 2013 versloeg Club Brugge Anderlecht in het eigen Jan Breydelstadion met maar liefst 4-0. Op 26 januari waren de rollen omgedraaid en won Anderlecht in Brussel met 2-0.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen RSC Anderlecht en Club Brugge :

 
Anderlecht
Gelijkspel
Club Brugge
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.15
3.30

3.20

Unibet >> Wedden op Unibet
2.10
3.50
3.20
bWin >> Wedden op bwin
2.10
3.40
3.00
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.08
3.40
3.30
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.15
3.30

3.20

RSC Anderlecht x Club Brugge zal Plaats : Constant Vanden Stockstadion. avenue Théo Verbeeck 2, 1070, Anderlecht, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Golden Palace - Legaal wedden op sport in België

Golden Palace : bookmaker fiche en ons advies
Golden Palace - Logo Licentie België KSC Golden Palace Golden Palace werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Golden Palace Website Golden Palace

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook