puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds RSC Anderlecht x Mouscron-Peruwelz zondag 27 juli 2014 om 18u00

Vrijdag 25 juli, 2014

RSC Anderlecht x Mouscron-Peruwelz
In verband met het Wereldkampioenschap heeft de zomerstop voor de voetbalfans niet heel lang geduurd. Aankomend weekeinde begin namelijk de Jupiler Pro League alweer. Kampioen Anderelcht neemt het dan op tegen Royal Mouscron-Péruwelz, de ploeg die vorig jaar knap wist te promoveren. Weet Anderlecht het seizoen meteen goed te beginnen of kan de promovendus voor een heuse sensatie zorgen? Een voorbeschouwing.

Anderlecht

Dit jaar is Anderlecht opnieuw de te kloppen ploeg. De ploeg werd al driemaal achter elkaar kampioen in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal en wil dit jaar weer vol voor de landstitel gaan. Net als voorgaande jaren zal dat echter niet vanzelf gaan. Een van de smaakmakers van afgelopen seizoen speelt niet langer in het paars-wit. Massimo Bruno gold als een van de grootste talenten in de Belgische competitie, maar de middenvelder zal dit seizoen voor Red Bull Salzburg spelen. Toch blijft er genoeg kwaliteit over in de selectie van de regerend landskampioen om opnieuw mee te spelen voor de titel. Ook andere spelers zoals Pollet, Gillet en Jaadi verlieten Anderlecht in de transferperiode. Daarvoor zijn nog niet heel veel spelers teruggekomen. Enkel Nicaise Kudimbana werd ingelijfd. De Congolese doelman komt over van Oostende. Anderlecht zal alles op alles willen zetten om het seizoen meteen sterk te beginnen en om een mooie overwinning te behalen voor eigen publiek.

Royal Mouscron-Péruwelz

De aanwezigheid van Royal Mouscron-Péruwelz in de Eerste Klasse is de grote verrassing voorafgaand aan het seizoen. De ploeg eindigde vorig jaar slechts als vierde in de reguliere competitie van de Tweede Klasse. Toch mocht men plaatsnemen in de eindronde voor promotie. In poulevorm werd er samen met twee andere Tweedeklasser en Eersteklasser Leuven gestreden om een plaats in de Jupiler Pro League. Wat niemand voorafgaand had verwacht gebeurde; Royal Mouscron-Péruwelz wist de poule te winnen en zich op deze wijze voor het eerst in de historie van de club te kwalificeren voor een seizoen in de hoogste afdeling van het betaalde voetbal in België. Hoewel de fans waarschijnlijk nog steeds niet uit gefeest zijn, staat er weer een nieuwe uitdaging te wachten op de spelers: lijfsbehoud.

Voorspelling

Erg lastig lijkt deze wedstrijd niet te voorspellen. Anderlecht heeft veel meer kwaliteit en wil voor eigen publiek het seizoen sterk starten. We verwachten dus een gemakkelijk overwinning voor de regerend landskampioen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen RSC Anderlecht x Mouscron-Peruwelz :

  Anderlecht Gelijkspel Mouscron-Peruwelz
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 1.18 6.5 13
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 1.2 6.75 12
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.2 6.75 12.5
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.2 6 10
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 1.2 6.2 11.5
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 1.2 6.75 12

RSC Anderlecht x Mouscron-Peruwelz zal Plaats : Constant Vanden Stockstadion. avenue Théo Verbeeck 2, 1070, Anderlecht, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook