puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds RSC Anderlecht x Zulte Waregem Play Off 1 dinsdag 15 april 2014 om 20u30

Maandag 14 april, 2014

RSC Anderlecht x Zulte Waregem
Waar in de reguliere competitie de onderlinge verschillen groot leken, ligt alles in play-off I in de Belgische Jupiler Pro League dicht bij elkaar. Er zijn nog vier ploegen die strijden om het kampioenschoen en niemand lijkt onverslaanbaar. De ploegen staan dan ook erg dicht bij elkaar en spelen elke wedstrijd onder hoogspanning. In de aankomende speelronde moet Zulte Waregem, dat tot nu toe ongeslagen is in de play-off, uit spelen tegen Anderlecht. Kan Anderlecht de zegereeks van Zulte Waregem onderbreken of zet Zulte Wargem koers richting de titel? Een voorbeschouwing.

Anderlecht

Anderlecht lijkt juist op tijd de goede vorm te hebben gevonden. Nadat de ploeg trainer John van de Brom met het einde van de competitie in zich ontsloeg, lijkt het steeds beter te gaan. In de play-off startte men nog aarzelend, maar inmiddels lijkt men alleen nog maar bezig te zijn met de titel. De belangrijke wedstrijd tegen Club Brugge werd gewonnen en ook Lokeren werd afgelopen speelronde verslagen. De komende wedstrijd kan wel eens de belangrijkste wedstrijd van jaar worden. Anderlecht heeft overigens goede herinneringen aan belangrijke wedstrijden tegen Zulte Waregem. Vorig jaar speelden beide ploegen tegen elkaar en was de inzet het kampioenschap. Anderlecht slaagde deze wedstrijd en wist Zulte Waregem overtuigend te verslaan. Ook dit jaar zal men er alles aan doen om Zulte Waregem te verslaan en zo een grote stap richting het kampioenschap te zetten.

Zulte Waregem

Zulte Waregem is ongekend sterk aan de play-off wedstrijden begonnen. De ploeg won alle drie de wedstrijden die men tot nu toe speelde en daar zaten niet de minste tegenstanders bij. Zowel Club Brugge als Standard Luik werden verslagen en nu wil men ook directe concurrent Anderlecht uitschakelen. Bij sommigen zal ook de beslissende wedstrijd van vorig jaar nog in het hoofd zitten en de spelers van Zulte zullen dan ook gebrand zijn om deze wedstrijd te winnen. Of dat ook daadwerkelijk lukt is nog maar de vraag, maar we kunnen vooraf eigenlijk al vaststellen dat dit niet aan de inzet zal liggen.

Voorspelling

Het gaat er in deze wedstrijd om wie er het beste met de spanning om kan gaan. Het thuisvoordeel kan hierin erg belangrijk zijn. We voorspellen dan ook dat Anderlecht deze wedstrijd gaat winnen, al zal dat met bloed, zweet en tranen gepaard gaan en zal er tot de laatste minuut gestreden moeten worden.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen RSC Anderlecht x Zulte Waregem :

 
Anderlecht
Gelijkspel
Zulte Waregem
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.60
4.00

5.50

Unibet >> Wedden op Unibet
1.60
3.75
5.50
bWin >> Wedden op bwin
1.57
3.80
5.00
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
1.57
3.80
5.50
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.60
4.00

5.50

RSC Anderlecht x Zulte Waregem zal Plaats : Constant Vanden Stockstadion. avenue Théo Verbeeck 2, 1070, Anderlecht, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook