puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Racing Genk x Sporting Lokeren Play Off 1 zaterdag 3 mei 2014 om 18u00

Donderdag 1 mei, 2014

Racing Genk x Sporting Lokeren
Met nog vier wedstrijden te gaan in play-off I, lijkt de rol van zowel Racing Genk als Lokeren uitgespeeld. Gek genoeg valt dat niet te zien aan de uitslagen. In de play-off wisten beiden ploegen toch enkele keren te verrassen tegen de titelkandidaten. Toch staan ze op dit moment op de vijfde en zesde plaats met een straatlengte achterstand op de nummer vier. Prijzen vallen er dus niet meer te behalen voor beiden ploegen aangezien men voor plaatsing voor de Europa League minimaal vierde moet eindigen. . Komende speelronde nemen beide ploegen het tegen elkaar op. Zal Racing Genk het eigen publiek weten te bekoren na alle onrust of weet Lokeren er met de punten vandoor te gaan? Een voorbeschouwing.

Racing Genk

Hoewel Racing Genk met titelaspiraties het seizoen begon, heeft het er dit seizoen eigenlijk geen moment in gezeten. Eigenlijk is het ook het gehele seizoen onrustig geweest bij de ploeg. Van een ontslagen trainer tot onenigheid binnen de selectie; altijd was er wel iets aan de hand. Ondertussen lijkt de rust op het veld wel degelijk teruggekeerd en wist Genk enkele mooie resultaten te boeken in play-off I. De laatste wedstrijd werd Zulte Waregem knap op een gelijkspel gehouden terwijl men de wedstrijd daarvoor zelfs wist te winnen van Anderlecht. De opleving lijkt echter te laat te komen om nog een rol van betekenis te kunnen spelen. Toch zal men, zeker voor eigen publiek, willen laten zien dat men bij de top van het Belgische voetbal hoort.

Lokeren

Hoewel er bij Lokeren dit seizoen heel wat minder onrust heerst dan bij Racing Genk, geldt qua resultaten hetzelfde; teleurstellend. Men eindigde in de reguliere competitie nog op de vijfde plaats met zes punten voorsprong op Racing Genk, maar is inmiddels ook door Genk voorbij gestreefd. Dat steekt in Lokeren en dat geeft misschien juist de goede prikkel voor de wedstrijd tegen Racing Genk. In de play-off wedstrijden presteert Lokeren tot op heden namelijk ontzettend slecht. Men wist in zes gespeelde wedstrijden slechts twee punten te halen en dat is natuurlijk veel te weinig. Het lijkt er dan ook op dat Lokeren al met volgend seizoen bezig is en dat veel van de spelers met hun hoofd al op het strand zitten of op het Wereldkampioenschap in Brazilië.

Voorspelling

We voorspellen een kleine overwinning voor Racing Genk.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Racing Genk en Sporting Lokeren :

 
Genk
Gelijkspel
Lokeren
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes
2.30
3.40

2.70

BetFirst >> Wedden op betFirst
2.30
3.30

2.90

Unibet >> Wedden op Unibet
2.20
3.60
2.90
bWin >> Wedden op bwin
2.30
3.50
2.65
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.24
3.50
2.86
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.30
3.30

2.90

Racing Genk x Sporting Lokeren zal Plaats : Cristal Arena. Stadionplein 4, 3600, Genk, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Website Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook