puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Real Marid x Atlético Madrid finale Champions League zaterdag 24 mei 2014 om 20u45

Dinsdag 6 mei, 2014

Real Marid x Atlético Madrid
De halve finales van de Champions league zitten er op. Na vier spannende wedstrijden zijn de finalisten bekend. Dit jaar wordt de finale gespeeld door twee ploegen die afkomstig zijn uit dezelfde stad: Real Madrid neemt het top tegen Atletico Madrid. In de Spaanse competitie strijden deze twee ploegen ook nog eens tot de laatste wedstrijd om het kampioenschap. Wie van beide ploegen zal in Lissabon de Champions League weten te winnen en zich daarmee kronen tot Europees kampioen deze jaargang? Een voorbeschouwing.

Real Madrid

Real Madrid is, nu het seizoen ten einde komt in topvorm. In de competitie heeft het slechts een kleine achterstand op stadsgenoot Atletico en staat het zodoende klaar om van iedere misstap te profiteren. Daarnaast wist men vrij eenvoudig Bayern München uit te schakelen in de halve finale van de Champions League. Eerst werd er thuis op zeer professionele wijze met 1-0 gewonnen, terwijl Bayern lange tijd de betere was. Iedereen verwachtte zodoende in München een heet avondje, maar niets bleek minder waar. Real Madrid kwam door twee doelpunten uit standaard situaties al snel op een 0-2 voorsprong, zodat de halve finale eigenlijk beslist was. Vervolgens vernederde Christiano Ronaldo de Duitsers nog meer door twee keer te scoren waardoor Bayern München de grootste thuisnederlaag ooit leed in Europees verband: 0-4. Real Madrid lijkt meer dan klaar voor de finale en is gebrand om deze te winnen.

Atletico Madrid

Onder leiding van succescoach en man van de club Diego Simeono maakt ook Atletico Madrid een uitstekend seizoen door. De ploeg staat niet voor niets aan kop in de Spaanse competitie. Het heeft het kampioenschap in eigen hand. Wanneer Atletico namelijk de resterende competitiewedstrijden wint, is het kampioen. Er moet echter nog wel tegen Barcelona gespeeld worden en die hebben wellicht nog een appeltje te schillen met Atletico Madrid, vanwege de uitschakeling in de kwartfinale van de Champions League. Atletico wist in de halve finale Chelsea uit te schakelen. In Madrid eindigde de wedstrijden zonder doelpunten, maar in Londen wist Atletico maet 1-3 te winnen. Met name in de tweede helft maakten de Madrilenen ontzettend veel indruk.

Voorspelling

Finales zijn lastig te voorspellen en kunnen alle kanten op. Dat geldt helemaal voor deze finale omdat het ook nog eens een rasechte derby is. Toch denken we dat Real Madrid meer kwaliteit heeft dan Atletico. We voorspellen een overwinning voor Real Madrid.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Real Marid en Atlético Madrid :

 
Real
Gelijkspel
Atletico
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes
2.10
3.40
3.50
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.05
3.40
3.70
Unibet >> Wedden op Unibet
2.05
3.40
3.75
bWin >> Wedden op bwin
2.00
3.30
3.70
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.04
3.40
3.60
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.05
3.40
3.70

Real Marid x Atlético Madrid zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Download Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook