puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Royal Mouscron-Péruwelz x Waasland-Beveren zaterdag 2 augustus 2014 om 20u00

Donderdag 31 juli, 2014

Royal Mouscron-Péruwelz x Waasland-Beveren
Hoewel beide clubs zeker niet onverdienstelijk aan de competitie begonnen, kondigt het aanstaande duel tussen Royal Mouscron-Péruwelz en Waasland-Beveren zich in eerste instantie toch aan als een vroeg degradatie-duel. De vraag is dan vooral of beide clubs de juiste lessen in efficiëntie hebben getrokken uit hun debuut-matchen, respectievelijk tegen de toppers Anderlecht en Club Brugge.

Het Kanon van Vandendriessche

Een debuut in eerste klasse kan altijd tellen, zeker wanneer het zich afspeelt op het veld van de verdedigende landskampioen, Anderlecht. Tijdens het eerste kwartier liep Royal Mouscron-Péruwelz er dan ook enigszins verloren bij in het Constant Vandenstock stadion. Het moest al vroeg een tegendoelpunt incasseren en werd kort voor de rust zelfs bijna uitgeteld door een kopbal van Mitrovic. Tekenen van hoop toonden zich echter na de rust, wanneer Royal Mouscron-Péruwelz veel meer aan voetballen toekwam en Badri Kaminski verschalkte. Hij bracht zijn club zowaar op gelijke hoogte met de landskampioen; en even later zag het er zelfs naar uit dat de debutant Paarswit het vuur aan de schenen zou leggen, toen een kanonshot van Vandendriessche via de vingertoppen van Kaminski op de lat landde. Het had de openingspartij van Royal Mouscron-Péruwelz inderdaad in een totaal ander daglicht kunnen plaatsen en toont minstens aan dat deze club allerminst kansloos is in eerste klasse.

Lessen in Efficiëntie

Ook Waasland Beveren toonde zich niet geheel kansloos tegen eeuwig titelkandidaat Club Brugge. Op eigen veld liet trainer Ronny Van Geneugden zijn jongens een ingedommeld Brugge zelfs licht domineren tijdens de eerste helft. Pas de Brugse inbreng van Vasquez wist de sterke organisatie van de Waaslanders te ontregelen. Even verdronken de Wolven zelfs op diens middenveld. Op korte tijd slikten ze twee pijnlijke doelpunten op quasi identieke stilstaande fasen. Het mag een les in efficiëntie zijn voor de jongens van Van Geneugden, die zich nu vooral moeten optrekken aan de kansen van Oumare en Maric, die de wedstrijd tegen Brugge in een geheel andere plooi hadden kunnen laten vallen.

Een Pittig Duel

Het feit dat beide ploegen niet kansloos waren tegen hun respectieve toptegenstanders kondigt dus alvast een open match aan met twee strijdende ploegen die beiden ook wel de capaciteiten hebben om het verschil te maken. Veel zal dan ook afhangen van de openheid van de vizieren bij aanvang van de partij; en van de eventuele angst voor puntenverlies, die in dit soort duels - tussen rechtstreekse concurrenten - de kop kan opsteken. Onze gok zou daarom een pittige, fel bevochten puntendeling zijn: 1-1.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Royal Mouscron-Péruwelz x Waasland-Beveren :

  RMP Gelijkspel Waasland-Beveren
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 1.85 3 3.8
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 1.95 3.4 3.9
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.9 3.4 4
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.95 3.1 3.8
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 1.93 3.3 3.9
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 1.95 3.4 3.9

Royal Mouscron-Péruwelz x Waasland-Beveren zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook