puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Sporting Charleroi x KV Kortijk Play off 2B zaterdag 5 april 2014 om 20u00

Vrijdag 4 april, 2014

Sporting Charleroi x KV Kortijk
Anders dan in Nederland stelt men in België het meespelen in de Europa League niet vast aan de hand van de eindstand van de competitie. Men speelt er Play Offs. De winnaar van de Play Off 2 speelt automatisch volgend seizoen in de Europa League. er staat dus ook voor de middenmoters wat op het spel aan het eind van het seizoen.

Charleroi tegen Kortrijk

In de Play Off 2 spelen Charleroi en KV Kortrijk tegen elkaar. Twee teams die op dit moment goed spelen en verrassende uitwedstrijden winnen. Kortrijk liep bijna letterlijk over Cercle Brugge heen en Charleroi had werkelijk geen kind aan KV Mechelen.
Beide ploegen spelen de laatste weken sterk en dat met name bij uitwedstrijden. Trek je die lijn door dan gaat KV Kortrijk er met de buit van door. Maar dat zal Charleroi niet zo maar toestaan, want zoals gezegd, ook zij zijn in de winning mood met 7 punten uit de laatste drie wedstrijden.

Vergelijken

Het is moeilijk twee ploegen te vergelijken die zo wat evenveel punten hebben, op een veilige positie staan en die allebei voluit kunnen spelen voor de winst. Charleroi heeft daarbij een voordeel. Alhoewel Mohammed Daf in de wedstrijd tegen Mechelen tegen een rode kaart aan liep, zal hij niet worden geschorst. Het elftal kan dus compleet aan de wedstrijd beginnen. Te hopen is uiteraard dat Daf deze keer niet weer in dezelfde fout vervalt en weer vervroegd de wedstrijd mag beëindigen. Of, jammer voor Daf, moet men redeneren dat zijn rode kaart de andere 10 spelers extra kracht gaf de wedstrijd in Mechelen winnend af te sluiten?

Prognose

Wat betreft de Belgische competitie geldt ongeveer hetzelfde als in Nederland. Koploper Standard Luik is super en de rest kan van iedereen winnen of verliezen. Misschien is het voetbal niet zo hoogstaand als in de Spaanse - en Engelse competitie, waarvan men beweert dat ze beter zijn, maar feit is dat de Belgische competitie spannende wedstrijden biedt. Dat is toch wat je als liefhebber wilt? Een heerlijke wedstrijd waar beide elftallen voor de winst gaan en waar ze bereid zijn om voor te knokken.
Dat zal dus ook bij Charleroi tegen KV Kortrijk het geval zijn. Twee teams die graag willen winnen, zeker gezien de prijs die lonkt. Maar gelet op alle gegevens mogen we toch aannemen dat de winst bij Charleroi blijft.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Charleroi en KV Kortijk :

 
Charleroi
Gelijkspel
KV Kortijk
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.40
3.40

2.70

Unibet >> Wedden op Unibet
2.40
3.50
2.70
bWin >> Wedden op bwin
2.30
3.30
2.75
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.40
3.30
2.78
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.40
3.40

2.70

Sporting Charleroi x KV Kortijk zal Plaats : Stade du Pays de Charleroi. Boulevard Zoé Drion 19, 6000, Charleroi, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Golden Palace - Legaal wedden op sport in België

Golden Palace : bookmaker fiche en ons advies
Golden Palace - Logo Licentie België KSC Golden Palace Golden Palace werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Golden Palace Website Golden Palace

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook