puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Sporting Charleroi x KVC Westerlo zaterdag 2 augustus 2014 om 20u00

Donderdag 31 juli, 2014

Sporting Charleroi x KVC Westerlo
Terwijl in de rest van de wereld nog nagenoten wordt van het Wereldkampioenschap, is daar in Belgie helemaal geen tijd voor. De Belgische competitie is namelijk alweer begonnen en komend weekeinde wordt de tweede wedstrijdronde alweer gespeeld. Daarin neemt Charleroi het op tegen Westerlo. Kan Charleroi voor eigen publiek de volle drie punten halen of weet het gepromoveerde Westerlo toch te verrassen? Een voorbeschouwing.

Charleroi

Vorig jaar eindigde Charleroi keurig in de middenmoot met een tiende plaats. Net als het jaar ervoor kwam de ploeg gedurende het seizoen niet in de problemen wat betreft degradatie maar speelde het bovenin ook geen rol van betekenis. Daar wil men dit jaar natuurlijk verandering in brengen, want ook Charleroi kijkt het liefst naar boven. Men wil het liefst een plaats bij de top zes om zich op deze wijze te plaatsen voor play-off I.Of dat doel dit jaar al te realiseren is, is nog maar de zeer de vraag. Alles is echter mogelijk en men zal dan ook elke week opnieuw vol voor de winst gaan en de punten willen pakken. Vorige week kwam men er echter op een pijnlijke manier achter dat het verschil met de top van de competitie nog wel erg groot is. Men speelde uit tegen titelkandidaat Standard Luik en er werd kansloos met 3-0 verloren. Komend weekeinde tegen Westerlo zal het beter moeten, zeker ook omdat de wedstrijd in eigen huis gespeeld wordt. Charleroi zal, gesteund door het fanatieke thuispubliek, koste wat het kost willen winnen.

Westerlo

Westerlo was de grote verrassing van de eerste competitieronde. Men bekroonde haar terugkeer in de Eerste Klasse met een zeer knappe 1-0 overwinning op Lokeren. Westerloo keert na twee jaar afwezigheid terug in de bovenste afdeling van het betaalde voetbal. Het werd afgelopen jaar met een groot verschil kampioen in de Tweede Klasse en wist ook nog eens ver te komen in de beker. Het lijkt er dus op dat de ploeg klaar is voor de Jupiler Pro League en dat onderstreepte men nog eens door de overwinning op Lokeren. Kan men opnieuw verrassen?

Voorspelling

Na de verliespartij van vorige week, is de druk al direct toegenomen bij Charleroi. Men zal direct de aanval kiezen en we verwachten dat Westerlo steunt op de verdediging en vooral reactievoetbal zal spelen. We voorspellen dat Charleroi deze wedstrijd zal gaan winnen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Sporting Charleroi x KVC Westerlo :

  Charleroi Gelijkspel Westerlo
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 2.25 2.9 2.9
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 2.25 3.4 3.1
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 2.25 3.4 3
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 2.3 3.2 2.8
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 2.3 3.25 2.96
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 2.25 3.4 3.1

Sporting Charleroi x KVC Westerlo zal Plaats : Stade du Pays de Charleroi. Boulevard Zoé Drion 19, 6000, Charleroi, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook