puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Sporting Charleroi x Standard Luik 15 februari 2014 om 18u00

Donderdag 13 februari, 2014

Sporting Charleroi x Standard Luik
Al blijft Charleroi altijd een lastige uitmatch voor elke topper; toch zoude de Rouges van Standard de Liège in het Stade du Pays geen al te grote problemen mogen kennen. De Luikenaars zijn na een woelig seizoensbegin immers in absolute topvorm en lijken elke speeldag enkel sterker te worden en vooral meer vertrouwen te putten. De Carolo's uit Charleroi daarentegen raken maar niet weg uit de gevarenzone van het klassement. Charleroi versus Standard, het staat vandaag dus ongeveer gelijk aan David versus Goliath.

Karige Carolo's

Ook tijdens de afgelopen speeldag is Charleroi er immers niet in geslaagd om nochtans kostbare punten te scoren. In plaats daarvan ging het met 3-1 onderuit tegen Lokeren, op Daknam. Dat brengt de teller van de Carolo's op nul punten uit de laatste drie matchen. Zo zakt de ploeg van Mazzu langzaam weg richting de degradatiezone. Vandaag hebben de Zebra's immers nog maar vier punten voorsprong op eerste achtervolger OH Leuven, dat afgelopen weekend wel een punt thuis hield tegen Mechelen. Nochtans houdt Charleroi gelijke tred met Mechelen en is de kloof met Oostende, Cercle Brugge en zelfs de subtop niet onoverkomelijk. De situatie van de Zebra's is dus niet geheel uitzichtloos. Alleen begint de tijd wel te dringen voor Mazzu en de zijnen. Of zij dit weekend al zullen kunnen aansluiten met enige puntenwinst, blijft echter toch maar de vraag.

Onoverwinnelijk Standard

Vooral omdat de ploeg van Standard Luik momenteel in bloedvorm verkeert en, indien die bloedvorm het even laat afweten, lijkt ze ook nog eens in het bezit van het geluk van de kampioen. Samen met Club Brugge, dat wist te winnen op het veld van Racing Genk, is het dan ook Standard die als grote overwinnaar uit het afgelopen speelweekend komt. Door een moeizame, maar verdiende 2-0 zege in de topper tegen Zulte Waregem en door het verrassende gelijkspel van Anderlecht op Kortrijk, vergrootten de Luikenaars namelijk hun leiderspositie met twee punten. Het heeft nu al twaalf punten voorsprong op zijn eerste achtervolger. In een reguliere competitie zonder play-offs had Standard de titel al half binnen.

To stunt or not to stunt ?

Dat is de vraag. Zullen de Carolo's er in het Stade du Pays in slagen de Rouges met een stuntzege of eventueel een gelijkspel naar huis te sturen ? Welja, alles is mogelijk. Maar de kansen liggen niet in hun voordeel. Wij houden het daarom op een ruime 0-3 zege voor een Standard dat blaakt van het vertrouwen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Sporting Charleroi en Standard Luik :

 
Sporting Charleroi
Gelijkspel
Standard Luik
BetFirst >> Wedden op betFirst
6.70
4.25
1.45
Unibet >> Wedden op Unibet
7.00
4.15
1.45
bWin >> Wedden op bwin
6.50
4.00
1.44
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
7.85
4.50
1.40
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
6.70
4.25
1.45

Sporting Charleroi x Standard Luik zal Plaats : Stade du Pays de Charleroi. Boulevard Zoé Drion 19, 6000, Charleroi, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook