puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Sporting Lokeren x Club Brugge Play Off 1 zaterdag 26 april 2014 om 18u00

Donderdag 24 april, 2014

Sporting Lokeren x Club Brugge
Hoe dichter we bij het einde van de Belgische Jupiler Pro League komen, hoe spannender het lijkt te worden. In play-off I strijden nog steeds vier ploegen mee om de titel. Het gaat er nu niet alleen meer om wie het beste speelt; druk en spanning gaat in deze fase een belangrijke rol spelen. Wie van de titelfavorieten kan het hoofd koel houden en doen wat er gedaan moet worden? Komende speelronde speelt Club Brugge uit tegen Lokeren, dat graag een Europa League ticket wil halen. Kan Lokeren voor eigen publiek Club Brugge verslaan of gaan de punten mee naar Brugge? Een voorbeschouwing.

Lokeren

Lokeren is dit seizoen een stabiele factor gebleken. De ploeg heeft vrijwel het gehele seizoen in de top 6 gebivakkeerd en wist zich dan ook zonder problemen te plaatsen voor play-off I. Dat het daarin geen rol zou spelen in de titelstrijd, wist men eigenlijk van tevoren al en Lokeren zet dan ook vooral in op de vijfde plaats, waarmee men een Europa League ticket binnen heeft. Het heeft daarbij concurrentie van Racing Genk dat in de nek van Lokeren hijgt. Er zullen dus eigenlijk punten moeten worden behaald, want dat is in play-off I nog te weinig gebeurt bij Lokeren. Voor eigen publiek zal Lokeren zich niet verschuilen tegen Brugge en zal men alles uit de kast halen om een goed resultaat te behalen,.

Club Brugge

Vooral het reguliere seizoen ging erg goed voor Club Brugge. De Bruggenaren wisten lang in het spoor van koploper Standard Luik te blijven en liepen tegen het einde van de competitie zelfs nog een hoop punten. Men eindigde dan ook op een verdienstelijke tweede plaats. Ook in de play-off wedstrijden laat Club Brugge zich gelden, al moet gezegd worden dat men met het vertoonde spel niet altijd evenveel indruk maakt. De resultaten zijn echter goed en men speelt nog steeds vol mee om de titel. Er kunnen dus geen punten gemorst worden en daarom zal men ook alles uit de kast halen om van Lokeren te winnen.

Voorspelling

Hoewel Lokeren voor eigen publiek speelt, schatten we in dat Club Brugge op dit moment de betere ploeg is. Bovendien zijn de spelers van Club Brugge tot op het bot gemotiveerd en kan dat niet van alle spelers van Lokeren gezegd worden. Een overwinning voor Club Brugge dus.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Sporting Lokeren en Club Brugge :

 
Lokeren
Gelijkspel
Brugge
BetFirst >> Wedden op betFirst
3.30
3.20

2.20

Unibet >> Wedden op Unibet
3.35
3.40
2.10
bWin >> Wedden op bwin
3.20
3.20
2.10
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
3.25
3.35
2.12
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
3.30
3.20

2.20

Sporting Lokeren x Club Brugge zal Plaats : Daknamstadion. Daknamstraat, 91, 9160, Lokeren, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook