puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Sporting Lokeren x RSC Anderlecht Play Off 1 vrijdag 11 april 2014 om 20u30

Donderdag 10 april, 2014

Sporting Lokeren x RSC Anderlecht
In de Belgische Jupiler Pro League zijn de play-off wedstrijden in volle gang en het is dan ook ongekend spannend in play-off I. De nummer 1 en 2 van deze kampioenspoule lieten allebei punten liggen, waardoor de rest dichterbij komt. Komende week staat de volgende ronde van de play-off alweer op het programma. Lokeren neemt het daarin in eigen huis op tegen Anderlecht. Weet Lokeren de wedstrijd te winnen om op deze manier weer enigszins aansluiting et vinden of zal Anderlecht ervoor zorgen dat Lokeren definitief wordt uitgeschakeld in de titelrace? Een voorbeschouwing.

Lokeren

Tot dusver kende Lokeren een prima seizoen. De ploeg eindigde vijfde in de reguliere competitie en begon met een behoorlijk achterstand aan de play-off wedstrijden. Men wist dus eigenlijk vooraf al dat er een wonder moest gebeuren, wilde de ploeg zich nog serieus in de titelstrijd mengen. De hoop op dat wonder werd na twee wedstrijden al de grond ingeboord. Thuis tegen Genk werd er teleurstellend gelijk gespeeld en tegen Club Brugge werd Lokeren van de mat geveegd en droop men met een 5-1 nederlaag af. De titel kan men dus definitief vergeten, maar er is nog genoeg reden om zo hoog mogelijk te eindigen. Dat is natuurlijk wel mogelijk , maar dan zal men thuis moeten afrekenen met Anderlecht, de ploeg die op dit moment zo in vorm lijkt te zijn. Dat is natuurlijk lang niet onmogelijk, maar dan zal alles op zijn plaats moeten vallen.

Anderlecht

Hoewel bij Anderlecht dit seizoen niet alles van een leien dakje ging, plaatste de ploeg zich toch vrij eenvoudig voor play-off I en is het volop verwikkeld in de strijd om het kampioenschap. Daarbij geven de spelers van de regerend landskampioen alles. Hoewel men in de eerste wedstrijd met 1-0 van Standard Luik verloor, maakte Anderlecht afgelopen speelronde veel indruk door met 3-0 van Club Brugge te winnen. Vooral de wijze waarop de doelpunten tot stand kwamen en de manier waarop men de wedstrijd begon, maakte op veel mensen indruk. Doordat ook Standard Luik verloor, ligt alles weer open in deze play-off en Anderlecht zal dan ook tot het uiterste willen gaan om deze wedstrijd te winnen.

Voorspelling

Het lijkt erop dat Anderlecht precies op het juiste moment in vorm is om de kampioensstrijd aan te kunnen gaan. We voorspellen dan ook een kleine overwinning voor Anderlecht.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Sporting Lokeren en RSC Anderlecht :

 
Lokeren
Gelijkspel
Anderlecht
BetFirst >> Wedden op betFirst
3.10
3.50

2.20

Unibet >> Wedden op Unibet
3.20
3.35
2.15
bWin >> Wedden op bwin
3.25
3.30
2.05
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
3.15
3.35
2.16
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
3.10
3.50

2.20

Sporting Lokeren x RSC Anderlecht zal Plaats : Daknamstadion. Daknamstraat, 91, 9160, Lokeren, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook