puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Sporting Lokeren x Zulte Waregem zondag 3 augustus 2014 om 14u30

Vrijdag 1 augustus, 2014

Sporting Lokeren x Zulte Waregem
We zijn nog niet eens bekomen van het Wereldkampioenschap voetbal of de Belgische competitie is alweer in volle gang. De eerste competitieronde ligt alweer achter ons en aanstaande weekeinde staat de tweede ronde op het programma. Daaarin neemt Lokeren het in eigen huis op tegen Zulte Waregem. Weet Lokeren de wrange smaak van de nederlaag tegen Westerlo weg te spoelen of zal Zulte Waregem er met de winst vandoor gaan? Een voorbeschouwing.

Lokeren

Lokeren is een typische subtopper in de Belgische Jupiler Pro League. In de afgelopen vier jaar wist men zich drie keer te plaatsen voor play-off I, maar geen enkele keer kon het in deze kampioenspoule een rol van betekenis spelen. Vorig jaar eindigde men ook op een keurige vijfde plaats. Na de play-off I wedstrijden stond men nog steeds op deze plaats. Dit jaar wil men het liefst Europees voetbal halen en dat is het gemakkelijkst te bereiken door weer bij de bovenste zes te eindigen. Men kende in ieder geval een valse start in de eerste wedstrijd door van promovendus Westerlo te verliezen. Het publiek zal hier niet blij meen zijn en verwacht dus veel van deze eerste thuiswedstrijd, al speelt men tegen titelkandidaat Zulte Waregem. De spelers zullen zich dat terdege beseffen en zullen voor elke meter in het veld knokken om een goed resultaat te behalen.

Zulte Waregem

Jacky Dury heeft sinds zijn terugkeer bij Zulte Waregem de ploeg naar grote hoogtes gedreven, maar heeft nog steeds zijn doelstelling niet bereikt: kampioen worden met de club. De afgelopen jaren was hij er diverse malen zeer dichtbij, maar elke keer ging het op het laatste moment mis. Dit jaar is dan ook volgens Dury het jaar van de oogst en dit seizoen moet men dus kampioen worden. Zulte Waregem begon de competitie in ieder geval zeer sterk door met 2-0 van Kortrijk te winnen voor eigen publiek. Kan men de ongeslagen status behouden, tijdens de uitwedstrijd tegen Lokeren? Of Zulte Waregem vol op de aanval gaat spelen is nog maar de vraag. De kans bestaat namelijk dat men Lokeren laat komen en op de counter zal gaan spelen.

Voorspelling

Deze wedstrijd is lastig te voorspellen. We denken dat Zulte Waregem meer voetballende kwaliteiten heeft, maar Lokeren is tot op het bot gemotiveerd om voor eigen publiek te winnen. We denken dat Lokeren uiteindelijk aan het langste eind zal trekken.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Sporting Lokeren x Zulte Waregem :

  Lokeren Gelijkspel Zulte Waregem
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 2.1 3 3.1
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 2.2 3.4 3.2
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 2.15 3.35 3.25
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 2.1 3.3 3.1
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 2.08 3.4 3.3
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 2.2 3.4 3.2

Sporting Lokeren x Zulte Waregem zal Plaats : Regenboogstadion. Zuiderlaan 17, 8790, Waregem, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook