puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Standard Luik x Club Brugge Play Off 1 zondag 11 mei 2014 om 14u30

Donderdag 8 mei, 2014

Standard Luik x Club Brugge
Op 11 mei 2014 zal de wedstrijd plaats vinden tussen Standard Luik en Club Brugge. Deze Pro League wedstrijd is van belangrijke aard, begint om 14:30 uur en zal worden gespeeld in het Stade Maurice Dufrasne. Stade Maurice Dufrasne heeft van de laatste 5 gespeelde wedstrijden slechts 1 wedstrijd gewonnen. Daarnaast is er 1 wedstrijd verloren en zijn er 3 wedstrijden gelijkgespeeld. Club Brugge staat daarin iets voor op Standard Luik qua gewonnen wedstrijden. Deze voetbalploeg heeft 2 wedstrijden gewonnen, 1 keer gelijkgespeeld, maar ook 2 wedstrijden verloren. Qua statistieken gaan de ploegen dan ook een beetje gelijk op. Wie zal winnen belooft spannend te blijven. Standard Luik lijkt op dit moment de meest stabiele ploeg van de 2 voetbalclubs.

Standard Luik

Standard Luik staat op dit moment bovenaan in de Pro League. Er zijn 43 punten behaald. G. Luzon is op dit moment nog steeds de coach van dit voetbalteam en hij zal er dan ook alles aan doen om Standard Luik deze wedstrijd te laten winnen. Met de gemiddelde leeftijd van 24 jaar in de voetbalclub moet dit zeker een haalbare optie zijn voor de coach. Omdat het verschil met Club Brugge slechts 1 punt bedraagt, is het absoluut noodzakelijk voor Standard Luik om deze voetbalwedstrijd te winnen. Wanneer er niet wordt gewonnen, dan wordt de koppositie ingenomen door Club Brugge en dat zal de ploeg zeker willen voorkomen. De laatste wedstrijd tussen de ploegen werd gespeeld op 21 april 2014 en deze eindigde in een gelijkspel.

Club Brugge

Club Brugge neemt op dit moment een 2e plaats in. Er zijn 42 punten behaald uit de gespeelde wedstrijden. Juan Garrido is de coach van deze voetbalclub. De gemiddelde leeftijd van de voetbalclub ligt op 25 jaar en is 1 jaar meer dan de gemiddelde leeftijd van Standard Luik. Omdat er maar 1 punt verschil zit tussen de nummer 1 en nummer 2, zal Club Brugge azen op de koppositie in de Pro League. Of dat gaat lukken is natuurlijk de grote vraag. Wanneer er naar alle eerdere andere wedstrijden wordt gekeken die al zijn gespeeld, dan zijn de ploegen zeker aan elkaar gewaagd. Ze gaan redelijk samen op qua winst, verlies en gelijkspel. Daarmee belooft de wedstrijd op 11 mei 2014 extra spannend te worden voor beide voetbalploegen!

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Standard Luik en Club Brugge :

 
Standard
Gelijkspel
Brugge
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes
1.83
3.30
4.00
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.90
3.50
3.90
Unibet >> Wedden op Unibet
1.85
3.55
4.20
bWin >> Wedden op bwin
1.85
3.50
3.60
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
1.87
3.50
3.90
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.90
3.50
3.90

Standard Luik x Club Brugge zal Plaats : Stade Maurice Dufrasne. 2, rue de La Centrale, 4000, Liège, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook