puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Standard Luik x Sporting Charleroi vrijdag 25 juli 2014 om 20u30

Vrijdag 25 juli, 2014

Standard Luik x Sporting Charleroi
Op 25 juli 2014 om 20:30 uur wordt de wedstrijd gespeeld tussen Standard Luik en Charleroi. De wedstrijd zal worden gespeeld in Stade Maurice Dufrasne. De grote vraag is natuurlijk wie deze wedstrijd op zijn naam zal weten te schrijven. Is het Standard Luik of toch Charleroi? De laatste wedstrijd tussen de 2 voetbalploegen vond plaats op 15 februari 2014. Standard Luik wist toen met 1-0 te winnen van Charleroi. De wedstrijd daarvoor eindigde echter in een gelijkgespel, dus Charleroi maakt zeker kans.

Standard Luik

Standard Luik is de laatste Pro League als 13e geëindigd en Charleroi als 12e. Daarmee heeft Charleroi zeker een streepje voor. Toch heeft Standard Luik al veel wedstrijden tegen Charleroi weten te winnen. Het is een spannend begin van de Pro League nu beide ploegen tegen elkaar zullen moeten spelen. Beide ploegen horen niet bij de eerste 10 en daar zullen ze allebei verandering in willen brengen. Spannend zal het sowieso worden, want Standard Luik heeft te maken met een aantal blessures in het voetbalteam. Dat zou de kans op een overwinning door Charleroi groter kunnen maken.

Charleroi

De overwinning is bij Charleroi zeker nog niet binnen. De ploeg zal stevig aan de bak moeten wil het van Standard Luik kunnen winnen. Het voordeel van Charleroi is dat er enkele blessures zijn in de ploeg van Standard Luik. Daarmee is niet de volledige kern van Standard Luik aanwezig en dat zou wel eens in het voordeel kunnen werken van Charleroi. Of het ook daadwerkelijk gaat lukken, zal de wedstrijd moeten uitwijzen op 25 juli 2014 om 20:30 uur. De laatste oefenwedstrijd speelde Standard Luik gelijk en werd er geen overwinning uit de wacht gesleept. Dat biedt zeker perspectief voor Charleroi.

Wie gaat er winnen ?

Als er een voorspelling zou moeten plaatsvinden, dan maakt Standard Luik toch zeker de meeste kans om de wedstrijd tegen Charleroi te winnen. Charleroi mag dan wel als 12e geëindigd zijn tijdens het laatste seizoen van de Pro League, Standard Luik heeft onderling wel de meeste duels in zijn voordeel weten te beslissen. Daarentegen kunnen niet alle spelers meespelen in de ploeg van Standard Luik vanwege diverse blessures die er zijn. Het belooft daarmee een spannend duel te worden dat uiteindelijk zal worden beslist in het voordeel van de sterkste voetbalploeg.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Standard Luik x Royal Charleroi :

  Standard Gelijkspel Charleroi
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 1.36 4.6 7.5
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 1.45 4.5 6
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.42 4.5 7.25
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.4 4.4 6.5
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 1.39 4.5 7.2
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 1.45 4.5 6

Standard Luik x Sporting Charleroi zal Plaats : Stade Maurice Dufrasne. 2, rue de La Centrale, 4000, Liège, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Website Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook