puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Standard Luik x Zulte Waregem Play Off 1 vrijdag 2 mei 2014 om 20u30

Woensdag 30 april, 2014

Standard Luik x Zulte Waregem
We komen steeds dichterbij de ontknoping in het Belgische voetbal. We zijn reeds over de helft van de play-off wedstrijden heen en nog steeds strijden er vier ploegen mee om het kampioenschap. Standard Luik leed afgelopen speelronde een zeer gevoelige nederlaag tegen Anderlecht en is niet langer de koploper in play-off I. Komend weekeinde heeft de ploeg kans om dat recht te zetten in opnieuw een topwedstrijd. Men ontvangt dan Zulte Waregem, dat ook nog kans maakt op het kampioenschap. Kan Standard voor eigen publiek laten zien dat het kampioenswaardig is of krijgt het opnieuw een tik te verwerken? Een voorbeschouwing.

Standard Luik

Standard Luik was in de reguliere competitie oppermachtig. De laatste paar weken van het seizoen kwam er echter een kink in de kabel en kwamen de andere ploegen steeds dichterbij. Daardoor was het verschil aan het begin van de play-off wedstrijden minimaal en inmiddels is Standard zelfs geen koploper meer. Men staat nu op de tweede plaats met twee punten achterstand op Club Brugge en een punt voorsprong op Anderlecht. Nu verliezen in eigen huis staat vrijwel gelijk aan afhaken en dus kan en mag er niet verloren worden. Overigens moet gezegd worden dat Standard van de zes gespeelde wedstrijden er slechts twee thuis speelde tot nu toe en dus nog behoorlijk veel thuiswedstrijden voor de boeg heeft. Van de twee gespeelde thuiswedstrijden werd er een gewonnen en een gelijk gespeeld. Twijfels over een tactisch plan zullen er niet zijn; men zal vol op de aanval gaan spelen en proberen Zulte Waregem te overklassen.

Zulte Waregem

Zulte Waregem begon de play-off wedstrijden ontzettend goed. Men bleef maar winnen en leek in een zetel op weg naar de titel. Nadat men de eerste drie wedstrijden wist te winnen, behaalde Zulte in de drie wedstrijden die daarop volgden echter maar twee punten terwijl daar ook de wedstrijden tegen Lokeren en Gent tussen zaten. Inmiddels is Zulte dus afgezakt naar de vierde plaats en kan men zich geen puntverlies meer permitteren. Men heeft een achterstand van vier punten op koploper Club Brugge en speelt bij winst op Standard Luik daarom nog volop mee om de titel. Dat zal natuurlijk niet vanzelf gaan en de vraag is of de mannen van Jacky Durand ook daadwerkelijk voor de winst gaan spelen. Wellicht zijn ze, net als enkele weken geleden tegen Anderlecht, tevreden met een punt.

Voorspelling

Vooral voor Standard Luik is dit een alles of niet wedstrijd geworden na het verlies in Brussel tegen Anderlecht. We verwachten dan ook een fel en aanvallend Standard Luik dat voor iedere meter gras zal vechten. Als we daarbij het thuisvoordeel optellen voorspellen we een overwinning voor Standard Luik!

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Standard Luik x Zulte Waregem :

 
Standard Luik
Gelijkspel
Zulte Waregem
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes
1.61
3.70

4.80

BetFirst >> Wedden op betFirst
1.65
3.90

4.60

Unibet >> Wedden op Unibet
1.65
4.00
5.00
bWin >> Wedden op bwin
1.65
3.60
4.50
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
1.63
3.90
4.80
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.65
3.90

4.60

Standard Luik x Zulte Waregem zal Plaats : Stade Maurice Dufrasne. 2, rue de La Centrale, 4000, Liège, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Website Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook