puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Tottenham x Benfica Lissabon Europa League 13 maart 2014 om 21u05

Woensdag 12 maart, 2014

Tottenham x Benfica Lissabon
Niet alleen in de Champions League staan er deze week wederom prachtige affiches op het programma. Nu de Europa League de kwartfinales heeft bereikt, zijn ook daar de sterkste ploegen overgebleven en staan er enkele hele mooie wedstrijden op het programma. Een van die wedstrijden is de confrontatie tussen Tottenham Hotspur en Benfica. Wie van deze twee ploegen zal zich kunnen plaatsen voor de kwartfinale? Een voorbeschouwing.

Tottenham Hotspur

De eerste paar maanden van dit seizoen leek het erop dat dit jaar een tussenseizoen zou worden voor Tottenham Hotspur. Na het vertrek van Garrath Bale en de vele miljoenen die daarna opnieuw geïnvesteerd zijn, was het voor veel spelers vooral heel erg wennen. Inmiddels lijken de spelers van het team echter steeds meer aan elkaar gewend te raken en laat de ploeg dan ook steeds beter voetbal zien. Men is opgeklommen naar de vijfde plaats van de ranglijst en wist zich ondertussen ook te plaatsen voor de kwartfinales van de Europa League. De Europa League wordt overigens zeer serieus genomen in Londen en men zal er alles aan willen doen om deze te winnen. Dan zal men zich echter eerst moeten ontdoen van Benfica; een lastige tegenstander die ervaring heeft met dit soort wedstrijden.

Benfica

Ook Benfica verkeert in uitstekende vorm. De ploeg staat fier aan kop in de Europese competitie met een geruststellende voorsprong op concurrenten Sporting en Porto. Daarnaast maakte men ook in de Champions League indruk. Helaas kon men zich niet plaatsen voor de volgende ronde en eindigde Benfica derde in de poulefase, waardoor het na de winter verder mocht in de Europa League. In de achtste finale wist men zeer eenvoudig het Griekse PAOK Saloniki uit te schakelen door tweemaal te winnen. Met Tottenham Hotspur heeft het nu echter een veel betere tegenstander getroffen en zal men ook alles uit de kast moeten halen om zich te plaatsen voor de halve finale.

Voorspelling

We verwachten dat de kwartfinale tussen deze twee ploegen op details beslist gaat worden. Tottenham speelt de eerste wedstrijd thuis en heeft volgens ons ook meer kwaliteit. We voorspellen dan ook dat de Londenaren deze wedstrijd zullen winnen, al zal dat niet met een enorm groot verschil zijn.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Tottenham en Benfica Lissabon :

 
Tottenham
Gelijkspel
Benfica Lissabon
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.35
3.25
3.05
Unibet >> Wedden op Unibet
2.20
3.35
3.25
bWin >> Wedden op bwin
2.15
3.40
3.20
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.35
3.25
3.05

Tottenham x Benfica Lissabon zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Europa League zowel van de gespeelde wedstrijden als van die die nog moeten plaatsvinden.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Download betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook