puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Waasland Beveren x Club Brugge zaterdag 26 juli 2014 om 18u00

Vrijdag 25 juli, 2014

Waasland Beveren x Club Brugge
Op 26 juli 2014 om 18:00 wordt de wedstrijd gespeeld tussen Club Brugge en Waasland Beveren. De laatste ontmoeting tussen de 2 voetbalploegen vond plaats op 26 december 2013. Deze wedstrijd wist Waasland Beveren met 2-1 te winnen. De 3 wedstrijden daarvoor werden allemaal beslist in het voordeel van Club Brugge. Hiermee belooft de wedstrijd van 26 juli 2014 een spectaculaire wedstrijd te worden. Zal Waasland Beveren de goede reeks weten vol te houden, of zal de voetbalploeg zich opnieuw laten inpakken door Club Brugge?

Waasland Beveren

De wedstrijd zal worden gespeeld in het Freethiel-Stadion. Voor beide ploegen is het de eerste wedstrijd die zal worden gespeeld in de Pro League. Waasland Beveren is een klein beetje teleurstellend geëindigd als 14e tijdens het vorige seizoen. Daarmee is de ploeg twee na laatste geworden in de Pro League. Dat zal Waasland Beveren zeker een vervelende nasmaak hebben gegeven en dus zal de ploeg er weer met frisse moed tegenaan moeten. In Club Brugge vindt Waasland Beveren een geduchte tegenstander. De laatste keer wist Waasland Beveren de wedstrijd in zijn voordeel te beslissen. Zal dit de ploeg opnieuw gaan lukken of zal het een overwinning uit handen moeten geven?

Club Brugge

Club Brugge opent het seizoen op de 3e plaats in de Pro League. De ploeg moet alleen Anderlecht en Cercle Brugge voor zich dulden. Daar zal de ploeg echter verandering in willen brengen en dat betekent dat de ploeg flink aan de bak moet. Waasland Beveren daarentegen staat op de 14e plek. Wat dat betreft heeft Club Brugge absoluut een paar punten voor op Waasland Beveren. Echter wist Waasland Beveren de laatste wedstrijd wel te winnen tegen club Brugge. Daarom mag de ploeg zeker niet onderschat worden. Er kan gevaarlijk gevoetbald worden.

Een mogelijke winnaar

Club Brugge lijkt statistisch gezien zeker de meeste kans om de wedstrijd te winnen tegen Waasland Beveren te winnen. Toch heeft Waasland Beveren de laatste wedstrijd laten zien dat ze zich niet het kaas van de brood laten eten. Ook heeft Waasland Beveren zich sterk weten te ontwikkelen. Daarom mag Club Brugge zeker niet deken dat de overwinning al op zak is, want dan zou de ploeg zich weleens flink kunnen vergissen. Voor beide ploegen geldt dat ze zullen moeten vechten voor de overwinning.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Waasland Beveren x Club Brugge :

  Waasland Beveren Gelijkspel Brugge
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 4.25 3.5 1.75
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 4.4 3.6 1.8
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 4.5 3.5 1.8
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 4.33 3.5 1.72
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 4.3 3.5 1.78
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 4.4 3.6 1.8

Waasland Beveren x Club Brugge zal Plaats : Freethiel. 9120, Beveren, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook