puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Waasland-Beveren x Lierse SK Play Off 2 zaterdag 29 maart 2014 om 20u00

Woensdag 26 maart, 2014

Waasland-Beveren x Lierse SK
De play-off wedstrijden van de Belgische Jupiler Pro League staan op het punt van beginnen en dat betekent voor de voetballiefhebber dat de meest mooie wedstrijden eraan komen. Met de huidige opzet van de competitie is het vooral belangrijk welke ploegen er op dit moment vorm zijn. Je kunt namelijk het hele seizoen matig spelen, maar op het juiste moment in vorm zijn en daardoor een Europa League ticket behalen. Vooral in play-off II is dit het geval. Iedereen begint hier namelijk weer op nul in de play-off wedstrijden zodat de kansen gelijk zijn. In de eerste speelronde neemt Waasland-Beveren het in poule A op tegen Liersen. Wie van beide ploegen kan overtuigen en de eerste punten van de play-off binnenhalen? Een voorbeschouwing.

Waasland-Beveren

Na de promotie naar de bovenste afdeling van het Belgisch voetbal twee jaar terug, wist Waasland-Beveren dit jaar voor de tweede keer op rij net te overleven in de regulieren competitie. De ploeg hield Leuven en Bergen onder zich, waardoor het zich opnieuw niet druk hoeft te maken om degradatie en verzekerd is van nog een jaar Eerste Klasse. Daarnaast maakt de ploeg als toetje nog een kleine kans op een ticket in de Europa League. Dan zal het in de Europa League wel af moeten rekenen met ploegen die stuk voor stuk hoger zijn geëindigd in de regulieren competitie, te beginnen met Lierse. Dat is namelijk een ploeg die slechts enkele plaatsen hoger is geëindigd en wanner Waasland-Beveren een rol wil spelen in play-off II zal het deze wedstrijd in ieder geval moeten winnen!

Lierse

Lierse speelt alweer voor het vierde seizoen op rij in de Eerste Klasse en kwam ook dit seizoen nauwelijks in gevaar. Toch kan de ploeg ook geen rol van betekenis spelen in de strijd om een ticket voor de Europa League de voorgaande jaren. Wellicht dat het dit jaar anders is, maar ook nu eindigde Lierse slechts op de twaalfde plaats in de reguliere competitie. Men wordt echter wel geacht van Waasland-Beveren te winnen. Het zal in ieder geval een goed begin van de play-off wedstrijden zijn en wellicht kan het de ploeg aan het nodige zelfvertrouwen helpen.

Voorspelling

We voorspellen dan Lierse deze wedstrijd vrij gemakkelijk zal winnen, ondanks het feit dat Waasland-Beveren deze wedstrijd voor eigen publiek speelt.

Voorspelling

We voorspellen een kleine overwinning voor Leuven, vooral dankzij het thuisvoordeel dat de ploeg in deze eerste wedstrijd heeft.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Lierse SK :

 
Waasland-Beveren
Gelijkspel
Lierse
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.05
3.40

3.50

Unibet >> Wedden op Unibet
2.05
3.40
3.50
bWin >> Wedden op bwin
2.05
3.10
3.50
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.06
3.25
3.45
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.05
3.40

3.50

Waasland-Beveren x Lierse SK zal Plaats : Freethiel. 9120, Beveren, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Golden Palace - Legaal wedden op sport in België

Golden Palace : bookmaker fiche en ons advies
Golden Palace - Logo Licentie België KSC Golden Palace Golden Palace werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Golden Palace Website Golden Palace

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook