puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Zulte Waregem x Club Brugge Play Off 1 zaterdag 12 april 2014 om 18u00

Donderdag 10 april, 2014

Zulte Waregem x Club Brugge
De play-off wedstrijden voor het kampioenschap lijken elke week wel spannender te worden. De nummers 1 en 2 van play-off I verloren allebei afgelopen weekend, waardoor zowel Zulte Waregem als Anderlecht gevaarlijk dichtbij lijken te komen. De titelstrijd lijkt tussen nog vier ploegen te gaan en twee van deze vier ploegen nemen het komende speelronde tegen elkaar op. Zulte Waregem zal dan namelijk in eigen huis aantreden tegen Club Brugge. Zal Zulte Waregem na Standard ook van Club Brugge kunnen winnen of verwijst Club de ploeg van Jacky Durand terug? Een voorbeschouwing.

Zulte Waregem

Hoewel Zulte Waregem gedurende het seizoen niet al te veel indruk maakte, lijkt het erop dat de ploeg precies op het juiste moment weet te pieken. Zulte Waregem wist namelijk de eerste twee wedstrijden in play-off I te winnen, waardoor het de te kloppen ploeg is. Bovendien kreeg men nog geen enkel doelpunt tegen in de play-offs. Na de 0-3 overwinning uit bij Racing Genk, versloeg men in eigen huis op indrukwekkende wijze koploper Standard Luik. Het vertrouwen zal vanzelfsprekend groot zijn bij Zulte en men zal erop gebrand zijn om ook Club Brugge te verslaan. Vorig jaar liep Zulte al nipt het kampioenschap mis en men zal nu revanche willen en eindelijk de schaal willen winnen. Het besef dat daarvoor elke wedstrijd opnieuw gestreden moet worden, lijkt op tijd aanwezig te zijn bij Zulte.

Club Brugge

Club Brugge wist tweede te eindigen in de reguliere competitie en ging als een van de titelfavorieten de play-off wedstrijden in. De eerste wedstrijd maakte men behoorlijk veel indruk door Lokeren met maar liefst 5-1 te verslaan. Toen Standard Luik afgelopen weekend vervolgens verloor van Zulte Waregem, leek de weg vrij voor Club Brugge om de koppositie over te nemen. Club kwam er in de confrontatie met Anderlecht echter totaal niet aan te pas en eigenlijk was de wedstrijd binnen 45 minuten al gespeeld, toen beiden ploegen met een 3-0 ruststand in het voordeel van Anderlecht de kleedkamer opzochten. Verdere fouten kunnen niet meer gemaakt worden en daarom moet er gewonnen worden van Zulte Waregem dat op dit moment de ploeg in vorm lijkt te zijn.

Voorspelling

Play-off wedstrijden zijn ontzettend lastig te voorspellen. Gezien de huidige vorm en het thuisvoordeel, voorspellen we echter dat Zulte Waregem deze wedstrijd met een miniem verschil zal winnen, al zal dat niet vanzelf gaan.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Zulte Waregem en Club Brugge :

 
Zulte Waregem
Gelijkspel
Club Brugge
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.70
3.40

2.40

Unibet >> Wedden op Unibet
2.70
3.45
2.40
bWin >> Wedden op bwin
2.65
3.20
2.45
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.72
3.30
2.44
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.70
3.40

2.40

Zulte Waregem x Club Brugge zal Plaats : Regenboogstadion. Zuiderlaan 17, 8790, Waregem, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Golden Palace - Legaal wedden op sport in België

Golden Palace : bookmaker fiche en ons advies
Golden Palace - Logo Licentie België KSC Golden Palace Golden Palace werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Golden Palace Website Golden Palace

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook