puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Zulte Waregem x KV Kortrijk zondag 27 juli 2014 om 20u00

Vrijdag 25 juli, 2014

Zulte Waregem x KV Kortrijk
De meeste voetballiefhebbers zijn nog amper bijgekomen van het Wereldkampioenschap voetbal of het nieuwe seizoen staat al weer voor de deur. Komend weekeinde worden in de Belgische Jupiler Pro League alweer de eerste wedstrijden gespeeld. Wie zal zich dit seizoen weten te plaatsen bij de bovenste zes en zodoende kans maken op de titel? In de eerste wedstrijdronde neemt titelfavoriet Zulte Waregem het op tegen Kortijk. Kan Zulte direct indruk maken of zal het Kortrijk zijn die er met de punten vandoor gaat? een voorbeschouwing.

Zulte Waregem

Sinds de terugkeer van Jacky Dury telt Zulte Waregem weer mee in het Belgische voetbal. Aan de hand van de clubman wist Zulte te promoveren naar de hoogste divisie en de laatste twee jaar gold de ploeg als titelkandidaat. Twee jaar terug ging het in de laatste wedstrijd van play-off I mis, toen men in een onderling duel tegen Anderlecht het onderspit moest delven. Vorig jaar wilde men koste wat het kost de titel behalen, maar opnieuw slaagde men daar niet in. Zulte eindigde wel op een prima vierde plaats in de reguliere competitie, maar kon vervolgens niet overtuigen in de play-off wedstrijden. Eigenlijk moest men nog in een barrage met Oostende strijden om een ticket voor de Europa League, maar omdat Oostende geen Europese licentie had aangevraagd, ging dit ticket automatisch naar Zulte Waregem. Jacky Dury begint waarschijnlijk aan een van zijn laatste jaren als coach en wil natuurlijk niets liever dan kampioen worden.

Kortrijk

Kortrijk kende vorig jaar een meer dan goed seizoen. De ploeg eindigde op een zeer verdienstelijke achtste plaats in de competitie op maar zes punten achterstand van de felbegeerde zesde plaats die recht geeft op deelname aan play-off I. Ook in play-off II, na de reguliere competitie, maakte Kortrijk indruk. Men wist eerste te worden in de poule, waardoor Kortrijk het in de finale van play-off II op mocht nemen tegen Oostende. Dat werd een spannend tweeluik waarin Kortrijk uiteindelijk het onderspit moest delven door een penaltyreeks.Dit jaar wil men zich dolgraag plaatsen voor play-off I en de eerste wedstrijd tegen Zulte Waregem is dan ook een prima graadmeter voor de ambitieuze ploeg.

Voorspelling

Het is altijd afwachten hoe ploegen uit de vakantie komen en of ze scherp aan het nieuwe seizoen beginnen. We denken dat Zulte meer kwaliteit heeft en dat ze dankzij het thuisvoordeel dan ook Kortrijk zullen verslaan.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Zulte Waregem x KV Kortrijk :

  Zulte Waregem Gelijkspel Kortrijk
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes (€ 50 gratis inzet) 1.83 3.5 4
BetFirst >> Wedden op betFirst (€ 60 gratis inzet) 1.85 3.6 4.1
Unibet >> Wedden op Unibet (€ 60 bonus) 1.83 3.5 4.15
bWin >> Wedden op bwin (€ 50 bonus) 1.83 3.4 3.8
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace (€ 40 gratis inzet) 1.84 3.5 4
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet (€ 50 gratis inzet) 1.85 3.6 4.1

Zulte Waregem x KV Kortrijk zal Plaats : Regenboogstadion. Zuiderlaan 17, 8790, Waregem, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook