puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Zulte Waregem x Sporting Lokeren Play Off 1 zaterdag 10 mei 2014 om 20u00

Woensdag 7 mei, 2014

Zulte Waregem x Sporting Lokeren
We komen steeds dichterbij de ontknoping in de Belgische Jupiler Pro League en het wordt elke speelronde nog spannender. Nog steeds spelen er vier ploegen mee om de landstitel, al dreigt Zulte Waregem langzaam maar zeker wat verder achterop te raken bij de andere drie. Zulte heeft op dit moment vier punten achterstand op koploper Club Brugge en er mag dus niet meer verloren worden door de ploeg van Jacky Durand. Komende speelronde neemt men het thuis op tegen het eigenlijk al uitgespeelde Lokeren. Kan Zulte Waregem de broodnodige punten behalen of haakt het definitief af? Een voorbeschouwing.

Zulte Waregem

Zulte Wargem begon veelbelovend aan de play-off wedstrijden. De eerste drie wedstrijden werden gewonnen, iets wat in de geschiedenis van de play-off nog nooit is voorgekomen. Daarna ging het echter een stuk minder en is men afgezakt naar de vierde plaats met maar liefst vier punten achterstand op Club Brugge, dat koploper is. Verliezen is dus geen optie meer; het is aanhaken of afhaken. Tegen Lokeren zullen de broodnodige punten daarom gepakt moeten worden en het is voor de duizenden fantieke supporters te hopen dat de spelers daar van doordrongen zullen zijn. Jacky Durand zal zijn spelers proberen te motiveren om tot het uiterste te gaan en om voor elk grassprietje te vechten op het veld. Zulte Waregem liet namelijk al eerder zien dat het door de juiste mentaliteit te tonen tot grootste dingen in staat is. Vorig jaar liep men zelfs op een haar na de titel mis.

Lokeren

Het seizoen van Lokeren is eigenlijk al geslaagd en men speelt nog voor spek en bonen de laatste play-off wedstrijden. Men kan immers vrijwel zeker vierde meer worden en dat hoeft ook niet zo nodig. Dankzij de bekerwinst is men namelijk al zeker van deelname aan de Europa League, waardoor men het liefst het seizoen zo snel mogelijk afsluit. Veel spelers zullen met hun hoofd al op het strand liggen of schitteren in een wk-stadion in Brazilië. Ook de supporters zijn wellicht al bezig met volgend seizoen. Juist de ontspannen sfeer maakt van Lokeren echter een gevaarlijke en niet te onderschatten ploeg, die het iedere tegenstander moeilijk kan maken.

Voorspelling

Zulte Waregem zal deze wedstrijd koste wat het kost willen winnen en tot het uiterste gaan. We verwachten dan ook dat het een walk-over zal worden en dat Zulte met groot gemak zal winnen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Zulte Waregem en Sporting Lokeren :

 
Zulte Waregem
Gelijkspel
Sporting Lokeren
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes
1.95
3.30
3.50
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.05
3.40
3.50
Unibet >> Wedden op Unibet
2.00
3.40
3.70
bWin >> Wedden op bwin
2.00
3.40
3.30
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.00
3.35
3.55
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.05
3.40
3.50

Zulte Waregem x Sporting Lokeren zal Plaats : Regenboogstadion. Zuiderlaan 17, 8790, Waregem, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Website betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook