puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Atletico Madrid x AC Milan Champions League 11 maart 2014 om 20u45

Maandag 10 maart, 2014

Atletico Madrid x AC Milan
Dinsdag 11 maart vinden de eerst returnwedstrijden plaats van de achtste finale van de Champions League. In deze return neemt Atletico Madrid het op tegen AC Milan. De Spanjaarden wisten in Milaan al met 0-1 te winnen en lijken dus op weg naar de volgende ronde. Kan men deze verwachtingen ook waar maken of kunnen de mannen van Clarence Seedorf stunten in Madrid? Een voorbeschouwing.

Atletico Madrid

Atletico Madrid is bezig aan een ongekend goed seizoen. De ploeg doet volop mee in de strijd om het kampioenschap van Spanje en speelt daarnaast in de Champions League een belangrijke rol. Men wist zich redelijk eenvoudig te plaatsen voor de tweede ronde en werd daarin aan AC Milan gekoppeld. Ondanks het verliest van topschutter Falcao, lijkt men de juist vorm gevonden te hebben dit seizoen. Spits Diego Costa neemt zijn elftal regelmatig bij de hand en zal nog meer zelfvertrouwen hebben nadat hij voor het Spaanse nationale elftal mocht debuteren in de oefeninterland tegen Italië. De eerste wedstrijd was spannend en kon eigenlijk alle kanten op. Atletico was geduldig en probeerde vooral tegen te houden. Uit een van de gevaarlijke counters die de ploeg liet zien, scoorde wie anders dan Diego Costa de 0-1, waardoor de Spanjaarden met een riante voorsprong aan de tweede wedstrijd zullen beginnen.

AC Milan

Milan zal vol aan de bak moeten als het zich nog wil plaatsen voor de volgende ronde. Na de nederlaag in eigen huis lijkt de kans om de kwartfinale te halen erg klein te zijn geworden. De ploeg is overigens het hele seizoen al niet in goede doen. In de competitie speelt men geen rol van betekenis meer en is het zelfs de vraag of men zich wel weet te plaatsen voor Europees voetbal. Ook in de Champions League gaat het niet vanzelf. AC Milan wist zich in een poule met onder andere Barcelona en Ajax ternauwernood te plaatsen ten koste van de Amsterdammers. Dat de ploeg met de komst van trainer Clarence Seedorf geen wonderen hoeft te verwachten, konden we in de thuiswedstrijd tegen Atletico Madrid zien. Hoewel AC Milan helemaal niet zo slecht speelde, liet het zich kinderlijk eenvoudig aftroeven bij de enige goal.

Voorspelling

We voorspellen een vrij gemakkelijk avond voor de Spanjaarden waarin ze met een klein verschil zullen winnen. Een overwinning voor Atletico Madrid dus!

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Atletico Madrid en AC Milan :

 
Atletico Madrid
Gelijkspel
AC Milan
BetFirst >> Wedden op betFirst
1.47
4.60
6.50
Unibet >> Wedden op Unibet
1.47
4.50
7.25
bWin >> Wedden op bwin
1.45
4.50
6.25
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
1.47
4.60
6.50

Atletico Madrid x AC Milan zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

Vindt alle pronostieken terug van de Champions League, zowel van de gespeelde wedstrijden als van de nog te spelen.

betFirst - Legaal wedden op sport in België

betFirst : bookmaker fiche en ons advies
betFirst - Logo Licentie België KSC betFirst betFirst werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+116764.

Website : betFirst Download betFirst

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook