puce H1 Geld-Kansspel.be

De vriendschappelijke wedstrijd tussen de Verenigde Staten en Nederland 5 Juni

Woensdag 3 juni, 2015

Nederland x Verenigde Staten
Op 5 juni 2015 wordt het tweede vriendschappelijke duel gespeeld van 2015. Deze wedstrijd gaat tussen Nederland en de Verenigde Staten. De wedstrijd wordt gespeeld in de Amsterdam Arena en begint om 20:30 uur. Het is de vijfde keer dat deze landen tegen elkaar spelen. Opmerkelijk is dat het allemaal vriendschappelijke duels zijn geweest tussen Nederland en de Verenigde Staten. Alle vier de duels werden gewonnen door Nederland. Daarom lijkt Nederland de meeste kans te maken op de overwinning.

Verenigde Staten

De Verenigde Staten staan momenteel 23e op de FIFA ranglijst. De kans lijkt daarom niet heel groot dat de Verenigde Staten van Nederland zullen winnen. Toch speelt Nederland momenteel niet super en dus zou het zomaar kunnen dat de Verenigde Staten weten te winnen van Nederland of er wellicht een gelijkspel uit te halen. Of dat daadwerkelijk gaat gebeuren, zal na het laatste fluitsignaal duidelijk worden. De kans is echter niet heel groot, want Nederland is een sterk voetballand.

Nederland

Hoewel Nederland in het verleden beter heeft gevoetbald, maakt Oranje toch echt de meeste kans op een overwinning op de Verenigde Staten. Zelfs nu sterspelers zoals Arjen Robben en Wesley Schneider ontbreken. Arjen Robben heeft te maken met een blessure en Wesley Schneider zal moeten spelen in de bekerfinale met zijn club Galatasaray. Nederland heeft echter voldoende spelers die de plek van deze basisspelers kunnen vervangen. Guus Hiddink zal zich echter van een goede kant moeten laten zien, anders is de kans groot dat de bondscoach van Nederland opstapt.

Wie gaat er winnen?

Zoals eerder geschreven, maakt Nederland de meeste kans deze vriendschappelijke wedstrijd te winnen. Ondanks dat gegeven blijft de Verenigde Staten een gevaarlijke tegenstander waar niet gemakkelijk van gewonnen wordt. Dat betekent dat het Nederlands Elftal flink aan de bak moet om de overwinning binnen te slepen. De club is echter gemotiveerd genoeg om er het beste van te maken. Dat kan echter ook van de Verenigde Staten worden gezegd. Het land heeft absoluut potentie en de wilskracht om ook Nederland te verslaan.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Nederland en Verenigde Staten :

  Nederland Gelijkspel Verenigde Staten
Ladbrokes >> Wedden op Ladbrokes 1.61 3.75 5
BetFirst >> Wedden op betFirst      
Unibet >> Wedden op Unibet 1.55 3.85 6
bWin >> Wedden op bwin 1.6 3.75 5.5
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace 1.57 3.7 5.7

Nederland x Verenigde Staten zal

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken voor vriendschappelijke internationale wedstrijden terugvinden.

Ladbrokes - Legaal wedden op sport in België

Ladbrokes : bookmaker fiche en ons advies
Ladbrokes - Logo Licentie België KSC Ladbrokes Ladbrokes werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Ladbrokes Download Ladbrokes

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook