puce H1 Geld-Kansspel.be

Wedstrijd en odds Bergen x OH Leuven zondag 16 maart 2014 om 18u00

Vrijdag 14 maart, 2014

Bergen x OH Leuven
Alles op een rij zettend zijn er in twee uitslagen die voor de hand liggen. Zonder verder te kijken, wordt het een gelijkspel waarbij beide ploegen met slecht spel proberen niet te verliezen.

OH Leuven

De nummer voorlaatst van de Belgisch voetbalcompetitie OH Leuven heeft tegen Anderlecht voor een stunt gezorgd die Anderlecht trainer John van den Brom de kop heeft gekost. Niemand had ook maar in de verste verte verwacht dat Leuven zou winnen. Misschien dat die houding en dat gevoel ook bij de spelers van Anderlecht speelde en mede oorzaak was van het verlies. Hoe het ook zij OH Leuven heeft lucht gekregen. Komt dit door de aanstelling van Ivan Leko? De nieuwe trainer stond nog als speler onder contract bij Lokeren, maar deze club heeft meegewerkt aan deze verrassende transfer, waarbij de middenvelder niet als speler maar als trainer aan de slag gaat. Feit is dat de eerste wedstrijd al meteen en spektakel en succes opleverde, waardoor de afstand tot Waasland-Beveren terug gebracht is tot 3 punten.

Bergen

Tja Bergen. Nummer laatst in de competitie en nu al met 8 punten achterstand op OH Leuven zo goed als zeker van degradatie. Wanneer Bergen de strohalm kan grijpen en Leuven met een nederlaag naar huis kan sturen, zou er voor hen nog een kleine kans zijn op herstel. In de Play Off 3, die de degradatiepool is, zou men dan misschien nog kansen zien en kunnen creëren om toch klassebehoud te realiseren. RAEC Mons zoals de club officieel heet, speelt sinds 2011 weer in de Pro League. In de heenwedstrijd wist Bergen twee keer te scoren en werd de eindstand 2-2. Is dit wat we mogen verwachten? Twee aan elkaar gewaagde teams die beiden niet gebaat zijn met een gelijk spel of wordt het een echt degradatieduel met veel loopwerk, spannend maar geen al te hoog niveau?

Feiten

Uitgaande van de euforie die bij OH Leuven speelt en die door de nieuwe trainer, die ook nog en zelf speler is en als trainer de nieuweling, zal worden uitgebuit, wordt het een overwinning voor OH Leuven. De ploeg uit de mooie universiteitsstad is in de winning mood. Te verwachten is dat ze de lijn tegen Anderlecht zullen kunnen doortrekken en de komende wedstrijden sterk voor de dag zullen komen. OH Leuven zal dan ook zeer waarschijnlijk de zeer kostbare punten mee naar huis nemen.

Beste online odds in België

Hier zijn de kansen aangeboden door online bookmakers voor de wedstrijd tussen Bergen en OH Leuven :

 
Bergen
Gelijkspel
Leuven
BetFirst >> Wedden op betFirst
2.45
3.30

2.75

Unibet >> Wedden op Unibet
2.50
3.60
2.50
bWin >> Wedden op bwin
2.30
3.30
2.75
Golden Palace >> Wedden op Golden Palace
2.38
3.35
2.78
Circus Betting >> Wedden op Circus Bet
2.45
3.30

2.75

Bergen x OH Leuven zal Plaats : Stade Charles Tondreau. Avenue du Tir 75, 7000, Mons, België

Opgepast, de quoteringen van de inrichters van gokspelen evolueren constant in functie van de uitgevoerde inzetten door de verschillende wedders. Wanneer u evenwel uw inzet valideert, wordt de quotering vastgelegd en definitief. Wij raden u dus aan niet langer te wachten om uw inzetten uit voeren ten einde van de beste quoteringen te kunnen genieten !

Deze pronostiek van Geld-Kansspel.be wordt uitsluitend ten indicatieve titel geleverd. Hij kan noch de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van de site die hem voorstelt.

U kan al onze pronostieken terugvinden van de Jupiler Pro League.

Golden Palace - Legaal wedden op sport in België

Golden Palace : bookmaker fiche en ons advies
Golden Palace - Logo Licentie België KSC Golden Palace Golden Palace werd door de Commissie der kansspelen van België goedgekeurd onder de erkenning nr. FA+126426.

Website : Golden Palace Website Golden Palace

Commentaar over de nieuwe

Wees de eerste om uw advies geven.

Geef uw mening op het nieuws

Schrijf de code

Onze pronostieken voor evenementen

 
 
rss twitter Facebook Facebook